Kuhinjski reklamni setovi , reklamni poklon setovi sa štampom i gravurom logotipa

Reklamni materijal za kuhinje, domačinstva, klijnete i kompanije

U ponudi SWA TIM -a se nalazi veliki broj promo poklona iz kategorije kuhinjskih setova, svi proizvodi iz ove kategorije su namenjeni za uštampavanje i predstavljaju vrlo lepe i efektne reklamne proizvode koji su pogodni za sve vrste promocija i prezentacija, ali i kao zaseban poklon izabranim poslovnim partnerima.

Efektni poslovni poskloni, kuhunjski poklon setovi za široku namenu

Za pekarsku, mesarsku, mlekarsku industriju namenjeni za kućnu upotrebu, svi proizvodi se mogu uštampavati ili gravirati u skaldu sa zahtevima klijenata. Novitet predstavljaju kuhinjski poklon proizvodi od drveta, reklamne drvene varjce, daske za seckanje, drveni čekići za meso…Mnogi od ovih proizvoda su pogodni za vikendice, piknike, tim bilding događaje i svakao spadaju u kategoriju veoma lepih i efektnih reklamnih proizvoda pa je ovakav poklon uvek lep izbor. Uz to je i vrlo efektan i sa uštampavanjem logotipa pored praktične upotrebne vrednosti je dobrar i efektan reklamni proizvod.

Promotivni proizvodi iz oblasti kuhinje

Odavno su se proširili sa šolje na dosta sofisticiranije modele, pa tako kompanije danas brendiraju široku paletu kuhinjskih proizvoda – od posuda za pakovanje i čuvanje hrane, preko daski za serviranje hrane, do setova za picu.

Tražite originalan i praktičan poslovni pokloni za klijnete, partnere i Vaše zaposlene na prvom ste mestu

poklon koji se koristi je najbolji poklon, a proizvodi iz kategorije kuhinjskih setova i kuhinjskih proizvoda su praktično i funkcionalno upotrebljivi proizvodi za svakodnevno korišćenje – pa je naša preporuka kada je u pitanju poslovni poklon za klijneta ili zasposlene kolege uvek neki reklamni predmet koji je praktično upotrebljiv.

Kontaktirajte nas
We create your image ...