Merni pribor

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Reklamni merni pribor – Pokloni za klijente i poslovne partnere – Praktični brendirani pokloni

Reklamni merni pribor u službi promotivnih alata za promocije u širokoj ponudi reklamnog materijala posebna kategorija reklamnih proizvoda je merni pribor, koji čine radni metri… Reklamni merni pribor ili reklamni alati predstavljaju reklamnu galanteriju koju rado koriste majstori, montažeri, radnici u proizvodnji, lako se brendiraju i uštampavaju sa Vašim logotipom.

Reklamni matera sa štampom je vrlo praktičan i funkcionalan poklon

Ovo je vrlo praktičan reklamni poklon za veoma širok krug potencijalnih klijenata, jer svakom od nas je potreban merni pribor u kući, knacelariji, prodavnici nameštaja, vikendici, placu …. Merni pribor je vrlo upotrebljiv reklamni materijal i sa dobrom štampom Vašeg logotipa možete dobiti vrlo lep i relativno jeftin poslovni poklon. Uz reklamne predmete iz kategorije reklamnog alata možete da iskombinujete vrlo praktične poklon setove.

Promotivni alati sa brendingom su proizvodi koji nikad ne izalaze iz mode (zatrebaće kad – tad)

Odličan reklamni materijal jer zbgo praktične upotrebljivosti ovih artikala imaju široku upotrebnu vrednost, često se nose sa sobm ili dele iz ruku u ruku pa je prenošenje reklamne poruke vrlo aktivno i široko dostupno.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

Merenje sa Stilom: Personalizovani Pribor kao Savršen Poslovni Poklon"

Originalna Promocija sa Priborom za Merenje

Svi koristimo pribor za merenje, zar ne? Zašto ne biste iskoristili ovu svakodnevnu potrebu za originalnu promociju vašeg brenda? Logo vaše kompanije postaće zapažen i popularan među širokim auditorijumom.

Raznovrsnost i Personalizacija Merenja

Pribor za merenje, posebno metar, dolazi u različitim modelima i bojama, čineći ga praktičnim i stilizovanim. Ovaj detalj, često korišćen, pruža odličnu platformu za istaknuti vaš brend. Personalizovani metar za merenje nije samo funkcionalan, već i fantastičan poklon za poslovne partnere. Prilagodite ih prema potrebama vaše firme i postignite sjajan marketinški efekat.

Originalnost u Svakodnevnim Stvarima

Poklonite personalizovane metre za merenje zaposlenima ili ključnim saradnicima kako biste ih iznenadili i istakli vašu posvećenost originalnosti. U svetu promocije, sitnice često prave najveći utisak.

Kvalitet i Dugotrajnost u Fokusu

U SWA TIM-u, kvalitet proizvoda i zadovoljstvo klijenata su na prvom mestu. Koristimo najkvalitetnije materijale i brendove kako bismo vam obezbedili vrhunski proizvod. Postavite nam pitanja, pošaljite upite i poručujte direktno sa sajta.
Mi smo tu da Vaš brend izmeri uspeh na najbolji način.
Kontaktirajte nas
We create your image ...