NOVČANICI – REKLAMNA GALANTERIJA – REKLAMNO PROMOTIVNI ARTIKLI SA ŠTAMPOM

Reklamni novčanici – promotivna kožna galanterija

u našoj ponudi reklamnih poklona možemo da se pohvalimo bogatom ponudom reklamnih novčanika. Veliki broj različitih modela novčanika nudi mogućnost izbora praktičnog i upotrebljivog poslovnog poklona. U ponudi imamo klasične kožne nočanike i moderne modele koji su namnjeni za kartice, novčanik- torbice, novčanike sa i bez metalne šnale, kao i novčanike za pasoše.

Veliki izbor modela novčanika sa štampom

Modeli su vrlo bogati sa pregradama za odlaganje novca, kartica, dokumenata i vizit kartica čime ovi proizvodi postaju proizvod koji se svakodnevno više puta koristi i postaju potpuno povezani sa korisnikom. Neki modeli novčanika imaju svoje posebno pakovanje koje se može dodatno brendirati i uštampavati.Svi modeli reklamnih novčanika iz naše ponude su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, laserske gravure ili suvim žigom.

Tražite praktičan promo poklon koji ima upotrebnu vrednost

Ovo je promo proizvod koji se svojom praktičnom upotrebnom vrednošću preporučuju kao dobar izbor kada je poklona u pitanju.Neka Vaš poklon bude uvek u pokretu i pri ruci ljudima kojima je namenjen.

Promotivno reklamni pokloni sa svrhom

u službi promocije Vašeg brenda, kompanije, proizvoda ili usluga su najbolji način da budete prepoznati na tržištu. Veliki izbor proizvoda, različitih boja i različite opcije za uštampavanje i brendiranje reklamnih proizvoda firmu SWA TIM svrstavaju u kompanije kod koje možete dobiti kompletnu ponudu na jednom mestu čime štedite Vaše vreme i novac.

Kontaktirajte nas
We create your image ...