OGLEDALA – OGLEDALCA SA ŠTAMPOM – POSLOVNO – REKLAMNI POKLONI ZA DAME

Reklamno ogledalo – promotivni proizvodi za:za kozmetičke salone, veletrgovine kozmetičkim prepartima i proizvodima je kakrakterističan po funkcionalnoj upotrebnoj vrednosti. Na ovoj stranici možete naći reklamne proizvode iz kategorije poklona za masovnu distribuciju koje karakterišu ekonomične cene, lako brendiranje različitm tehnikama štampe do punog kolora. Konstanan lager i široka ponuda garantuju dobar i lak izbor.

Reklamni pokloni za dame

u vidu ogledalca koji su praktični, upotrebljivi, zgodni za nošenje i prikladni za poklanjanje sa štampom ili personalizacijom u ponudi SWA TIM-a su lep znak pažnje i odlični kao poklon za osmi mart kako zaposlene koleginice tako i za poslovne partnere i klijente.Odlična cena ovog proizvoda ga čini široko dostupnim poklonom za širu distribuciju.

Praktičan i funkcionalan promo poklon za klijente

Ukoliko Vam je potreban praktičan i funkcinalan poklon za dame, poklon za dan zaljubljenih ili 8. mart mi nudimo odlične proizvode :reklamna ogledalca sa ili bez štampe. Ovi pokloni se mogu raditi i sa personalnim posvetama, personalizacija kroz ime i prezima ili nadimak osobe kojima je poklon namenjen.

Neka Vaš promotivni materijal bude uvak sa klijentom u pokretu

Reklamno ogledalce je proizvod koji se nosi sa sobom u torbi, autu ili neseseru i uvek je pri ruci tako da ćete i Vi, odnosno Vaš brend uvek biti u oku korisnika ovog proizvoda.

Kontaktirajte nas
We create your image ...