PC gadžeti – IT pokloni sa logotipom, Moblini punjači – USB kablovi i razdelnici – Poslovni pokloni sa štampom

REKLAMNI GEDŽETI SA ŠTAMPOM

Kategoriju poklona u oblasti kategorije PC gadžeta čini sjajan izbor veoma funkcionalnih poslovnih poklona. Ako tražite moderan i poslovan poklon namenjen savremenom poslovnom partneru koji će rado korisiti poklonjenu stvar onda ste na pravoj stranici.

MOBILNI PUNJAČI TELEFONA I TABLETA KAO POKLON

Plejadu mobilnih punjača telefona – tzv. power bank punjača koji se odlično brendiraju kako laserskom gravurom tako i štampom u punom koloru predstavlja izuzetno popularan gedžet poklon, slušalice za muziku, selfi štapovi, držači – nosači za mobilne telefone, pomoćni punjači i ostala IT pomogala su samo deo iz našeg širokog asortimana popularnih poslovnih gedžet poklona.Sve pomentue proizvode uštampavamo Vašim logotipom i sloganom, a ovi proizvodi su siguran izbor poslovnog poklona.

SAVREMENI I MODERNI POSLOVNI POKLONI SA BRENDINGOM PO ŽELJI

SWA TIM Vam nudi odličnu selekciju blutut zvučnika i slušalica, što može biti odličan izobr promotivnog materijala za mlađe ciljne grupe i tinejdžere. Reklamni materijal promotivnih poklona je evoluirao, stalno se menja i osavremenjuje, ovo je kategorija modernih poslovnih poklona koji su namenjeni za sofstificiranu ciljnu grupu. . Ako tražite moderan, savremeni reklamni poklon koji će se sigurno koristiti Vaši klijenti onda ovo je prava kategorija reklamnih artikala za Vas.

PRAKTIČNI POKLONI SA SVRHOM – POKLONI NOVE GENERACIJE

Svaki od ovih proizvoda ima izuzetnu funkcionalu i praktičnu upotrebnu vrednost pa spadaju u kategoriju omiljenih reklamnih artikala i poslovnih poklona.

REKLAMNE SLUŠALICE, BEŽIČNI ZVUČNICI I MOBILNI PUNJAČI SU ODLIČAN IZBOR KADA JE U PITANJEU POSLOVNI POKLON NOVE GENRACIJE.

Kontaktirajte nas
We create your image ...