PC gadžeti – IT pokloni sa logotipom, Moblini punjači – USB kablovi i razdelnici – Poslovni pokloni sa štampom

Reklamni gadžeti sa štampom

Kategoriju poklona u oblasti kategorije PC gadžeta čini sjajan izbor veoma funkcionalnih poslovnih poklona. Ako tražite moderan i poslovan poklon namenjen savremenom poslovnom partneru koji će rado korisiti poklonjenu stvar onda ste na pravoj stranici.

Mobilni punjači telefona i mobilnih uređaja su idealna poklon za klijente i zaposlene

Plejadu mobilnih punjača telefona – tzv. power bank punjača koji se odlično brendiraju kako laserskom gravurom tako i štampom u punom koloru predstavlja izuzetno popularan gedžet poklon, slušalice za muziku, selfi štapovi, držači – nosači za mobilne telefone, pomoćni punjači i ostala IT pomogala su samo deo iz našeg širokog asortimana popularnih poslovnih gedžet poklona.Sve pomentue proizvode uštampavamo Vašim logotipom i sloganom, a ovi proizvodi su siguran izbor poslovnog poklona.

Savremeni i moderni poslovni pokloni sa brendingom po želji

SWA TIM Vam nudi odličnu selekciju blutut zvučnika i slušalica, što može biti odličan izobr promotivnog materijala za mlađe ciljne grupe i tinejdžere. Reklamni materijal promotivnih poklona je evoluirao, stalno se menja i osavremenjuje, ovo je kategorija modernih poslovnih poklona koji su namenjeni za sofstificiranu ciljnu grupu. . Ako tražite moderan, savremeni reklamni poklon koji će se sigurno koristiti Vaši klijenti onda ovo je prava kategorija reklamnih artikala za Vas.

Praktični pokloni koji su funkcionalno upotrebljivi

Svaki od ovih proizvoda ima izuzetnu funkcionalu i praktičnu upotrebnu vrednost pa spadaju u kategoriju omiljenih reklamnih artikala i poslovnih poklona.

Dodatni sadržaj

Tehnološki Gedžeti sa štampom = Promocija sa Stilom

Promo Materijali za sve generacije

Zvuk savršeno uparen sa inovativnim dizajnom - to je ono što čini naše promo gedžete neodoljivim. Blutut zvučnici, auto punjači, selfie stick, power bank baterije - sve što vam treba za savremenu i pametnu promociju.

Funkcionalnost proizvoda koja oduševljava

Audio oprema, poput slušalica i blutut zvučnika, čini srce naše ponude. Odlučite se za gedžet koji savršeno odražava duh Vašeg brenda ili događaja za koji je namenjen. Blutut zvučnik je malo čudo koje će svi poželeti, dok su slušalice večiti favorit svakog korisnika.

Napajanje Gde God Da Ste

Power bank baterije su hit - idealne za brzo punjenje telefona, neizostavne u svakom poslovanju. Auto punjač za mobilni je sjajan dodatak za putnike i poslovne ljude u pokretu.

Praktičnost Tehničke Opreme

Držači za mobilne telefone, selfie stick i ostala tehnička oprema čine vašu promociju još svestranijom. Vaš logo ili naziv će se izvanredno uklopiti na ovim funkcionalnim gedžetima.

Kvalitet na Prvom Mestu

Najbolji brendovi i materijali garantuju dugotrajnost i zadovoljstvo korisnika. Kontaktirajte nas sada i osigurajte inovativnu promociju uz personalizovane tehnološke gedžete.
Vaša promo priča počinje ovde!
Kontaktirajte nas
We create your image ...