Reklamne pepeljare, keramičke, metalne pepeljare i pepeljare od melamina i opala sa štampom

Reklamni materijal za ugostiteljske objekte, hotele i restorane za brendingom (reklamna piksla je uvek logičan izbor)
Ugostiteljski reklamni proizvod koji se uštampava, a zatim i termo fiksira čime boja na njima ostaje trajna i nakon ručnog ili mašinskog pranja.

Minimalna količina za štamšu na pikslama je 50 komada (malo transportno poakovanje)

Minimalna količina za štampu reklamnih pepeljara je 50 komada.
Reklamne pepeljare spadaju u kategoriju reklamnog materijala za ugostitelje. Reklamna piksla ili pepljara je proizvod u koji su oči stalno usmerene i na lak način prenose reklamnu poruku do korsnika proizvoda. Uz reklamni upljač koji može bit lep i veoma ekonomičan poklon za svakog Vašeg gosta i reklamna piksla je način da izreklamirate Vaš posao, brend ili robnu marku.

Štampanje na pepeljara sito preslikaćima ili garvurom (brending je otporan na mašinsko pranje)

Mi štampamo pepeljare Vašim logotipom tehnikom sito štampe sa dodatnom termo fiksacijom čime štampa postaje ne periva i veoma postojana za dugotrajno korišćenje proizvoda bez oštećenja štampe. Reklamne piksle se brendiraju jedinim ili više otisaka štampe u kružnoj rotaciji tako da brendirng bude lako uočljiv sa svih strana.

Pepeljare od melamina za topmuse i cigarliose – vrhusnki kvalitet i dizajn piskli od melamina

specijalno dizajnirane papljare za cigrliose i topmuse su napravljenje od metala ili od melamina, imaju specifičan oblik i veću dubinu za odlaganje pepela.Oprema za ućivoce duvanskog dima je dostupna za poručivanje, a naši prodajni savetnici će Vam dati preporuku za brendiranje ovi duvasnkih poklona.

Kontaktirajte nas
We create your image ...