Plastične reklamne hemijske olovke za uštampavanje, olovke sa štampom logotipa

Plastične olovke sa štampom logotipa

služe kao jeftin poklon za distribuciji širokom krugu korisnika , ovaj reklamni proizvodi odlikuje ekonomična cena i funkcionalna lako uočljiva reklama. Pakovanje je 50 komada što je ujedno i najmanja moguća količina za štampu, štampa se radi tehnikom tampon štampe na telu ili klipsi olovke i odlikuje je jeftin i brz otisak štampe ili za komplikovanije zahteve direktna digitalna flet štampa koju odlikuje precizna štampa u punom koloru i brz otisak ali je cena nesto veća u odnosu na tampon štampu.

Reklamne olovke kao poslovni poklon i promotvno – reklamni materijal

Reklamne olovke sa štampom logotipa su savršen pokolon koji je svima potreban i koristi u kancelariji, na šalterima, kući, automobilu pa je i Vaša reklamna poruka vidljiva širokom krugu potencijalnih klijenata.

Cene reklamnih plastičnih olovaka sa ili bez štampe

Cena reklamnih i promo olovaka zavisi od modela, tiraža, broja pozicija i tehnike uštampavanja.Štamparija SWA TIM Beograd Vam nudi odličan odnos cena/kvalitet kada su promo proizvodi u pitanju.Očekujemo Vaše upite i javljamo se sa konkretnim rešenjima spremni da ponudimo kvalitet i servis, povoljne cene i kratak rok isporuke.

Veliki izbor modela i odličan izbor boja plastičnih olovaka za brendiranje

Proverite naše mogućnosti i dostupne lagere i uverite se u odlične uslove.Veiki izbor modela i broj dostupnih boja uz vrhunsku štampu garantuju Vaš dobara izbor i promociju brenda na najbolji mogući način.

Dodatni sadržaj

Upoznajte Našu Raznoliku Ponudu Reklamnih Plastičnih Olovaka - Vaš Ključ ka Prepoznatljivosti Brendiranja!

Reklamne olovke predstavljaju esenciju prepoznatljivosti brenda i praktičan marketinški alat koji će vašu kompaniju odvesti ka novim visinama. Naša široka paleta plastičnih olovaka pruža vam mogućnost da izaberete savršen model, prilagođen vašim potrebama i estetskim preferencijama.

1. Kreativnost Bez Granica, štampa na olovkama do punog kolora i najsitnijih detalja

Naša kolekcija plastičnih olovaka dolazi u različitim bojama i dizajnima, pružajući vam neograničene mogućnosti za personalizaciju. Odaberite olovku koja najbolje odražava stil i identitet Vašeg brenda.

2. Pogodnosti Prilagođene Vašim Potrebama, ergonomski dizajn, veliki izbor boja

Pored klasičnih modela, nudimo i olovke sa dodatnim pogodnostima poput ergonomskog dizajna ili integrisanog svetla. Iznenadite svoje klijente i saradnike sa funkcionalnošću i elegancijom.

3. Detaljni Pregled Pre Kupovine (kompletna specifikacija pored svakog proizvoda)

Jedna od prednosti kupovine kod nas je mogućnost detaljnog upoznavanja sa svakom olovkom putem našeg sajta. Informišite se o materijalu, boji mastila i dimenzijama kako biste odabrali savršen model za vaše potrebe.

4. Personalizacija Po Vašoj Meri

Naše plastične olovke su savršena platna za vašu kreativnost. Sa različitim tehnikama štampe do punog kolora, možete kreirati olovke koje će se istaknuti i privući pažnju vaših klijenata.

5. Sigurna Kupovina, Siguran Brend

Budite sigurni u svoj izbor jer kod nas dobijate ne samo kvalitetnu olovku, već i garanciju pouzdanosti i dugotrajnosti. Vaš brend zaslužuje najbolje, a mi smo tu da ga ostvarimo.

Odaberite kvalitet, odaberite prepoznatljivost, odaberite SWA TIM reklamni materijal
Kontaktirajte nas
We create your image ...