Reklamni plastični upaljači, elektronski i kremen promo upaljači sa štampom

Promotivni upaljači za promocije u službi reklamnih poklona za masovnu distribuciju

U ponudi imamo veliki izbor plastičnih upaljača iz kategorije kremen upaljača i elektronaca.

Štampa na plastričnim upaljačima (sito, tampaon, digitalna štampa do punog kolora)

Za plastične upaljače preporučujemo tehniku brendiranja sito ili tampon štampom, za zahtevnije grafičke pripreme se radi digitalna štampa u punom koloru. Plastični upaljači su pakovani u zbirna pakovanja od po 50 komada što je i minimalna količina za narudžbinu, a metalni su pojedinačno pakovani i nema ograničenja u pogledu količine prilikom narudžbine. Cena štampe za plastične upaljače zavisi od broja otisaka po upaljaču, broja boja u otisku.

Priprema za digitalnu ili tradicionalana štampa na upaljačima

Priprema za štampuna reklamnim upaljačima se dostavlja u vektorskim formatima sa tekstom pretvorenim u krive, za svaku potrebnu pomoć možete kontaktirati našeg dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju. Reklamni upaljači spadaju u klasiku kada su promo proizvodi u pitanju i namnjeni su za široku distribuciju jer osim što su vrlo upotrebljivi oni su i vrlo jeftin i praktičan poklon. Gotovo u svim prilikama kada se rade promocije za široke mase rade se reklamni upaljači jer se ovaj proizvod u praksi dokazao kao odličan reklamni artikal koji zahteva malo ulaganje, a dobija se vrlo zapažen proizvod koji se nikada ne baci i gotovo uvek koristi čime i reklamna poruka sigurno stiže do potencijalnih klijenata.

Cena reklamnih upaljača i minimalna količina za porudžbine

Cena pre svega zavisi od modela, a u dobroj meri i od poručene količine i tehnike štampe (tehnika štampe zavisi od količine i broja boja za štampu).Sve cene na sajtu su bez PDV-a i bez štampe.Obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan pravljenja profaktue ili fakture.Plastični upaljači su pakovani u zbirna pakovanja od po 50 komada što je i minimalna količina za porudžbinu.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...