Reklamni privesci – Metalni privesci sa gravurom – Plastični privesci za ključeve

Reklamni privezak za ključeve

Privesci za ključeve namenjeni su masovnoj upotrebi i veoma korisni i upotrebljivi kao reklamni proizvod koji kvalitetno reklamira vaš proizvod ili firmu. Reklamni privesci su veoma jeftin i pristupačan reklamni proizvod koje se brendira štampom, stikerom ili gravurom.

Privesci sa štampom

Iskoristite vidljivost ovog proizvoda koji često stoji na stolu u kancelariji, restoranima, kafićima i upotrebnu vrednost reklamnog proizvoda koji se koristi svaki dana po nekoliko puta. Mi Vam nudimo kvalitetne priveske za ključeve koji imaju praktičnu vrednost i kvalitet za dugotrajno korišćenje.

Brendiranje privezaka za ključeve logotipom klijenta (štampa ili gravura na proizvodu)

Swa Tim reklamni materijal – Beograd u redovnoj ponudi reklamnih privezaka ima preko 150 modela različitih reklamnih privezaka koji su dostupni u različitm bojama.

Veliki izbor modela privezaka koji se brendiraju po zahtevu naručioca

Od metalnih privezaka koji se mogu brendirati dvokomponentnim bojama, laserskom gravurom, livenim stikerima u punom koloru ili markiranje metala, plastičnih privezaka koji se štampaju direktnom stampom ili tampon štampom.

Privesi koje se proizvode u obliku po zahtevu naručioca

Želite originalna privezak u obliku po Vašem zahtevu. Privezak od eva pene, silikona ili klirita se proizvodi po Vašem zahtevu u različitim oblicima i dimenzijama sa brendingom prema Vašem grafičkom dizajnu.Ovi privesci zahtevaju minimalna tiraž od 100 komada, a cena zavisi od veličine, oblika, grafičke pripreme i tiraža.

Izrada privezaka za ključeve u obliku po zahtevu klijneta

Pored redovne ponude imamo mogućnost izrade privezaka od eva pene ili silikona po Vašoj zelji ili mogućnost namenskog uvoza privezaka sa evropskih stokova reklamnog materijala.Za reklamne priveske koji se rade po meri postoje minimalne količine (u zavisnosti od materijala, veličine i oblika), a za priveske koji se uvoze se radi kalkulacija pre uvoza.
Prevseci za ključeve od kuće, automobila, čamaca, motora… veliki izbor i super cene – reklamni materijal Beograd – Swa Tim

Dodatni sadržaj

Zašto naši reklamni privesci postaju Vaši neizostavni saputnici?


Svaki dan uz vas: Ključevi su deo vaše svakodnevice, a naši privesci ih čine uoćljivim i pristupaćnim. Sa svakim korakom, Vaš brend je u centru pažnje.

Praktičnost koja osvaja: Bilo da je reč o ličnim ključevima, ključevima za auto ili kao šarmantni dodatak vašem svežnju ključeva, naši privesci su prilagodljivi i funkcionalni.

Više od obične reklame: Reklamni privesci nisu samo reklama - oni su deo vašeg stila i svakodnevnice. Raznovrsni modeli, boje i materijali omogućavaju vam da pronađete privesak koji ne samo promoviše brend već i odražava Vašu jedinstvenost.

Pristupačnost bez kompromisa: Kvalitetna promocija ne mora biti skupa. Reklamni privesci su pristupačni, ali sa visokim standardima izrade i mogućnostima personalizacije.

Brza dostava, dugotrajni utisak: Nakon što odaberete svoj omiljeni dizajn, reklamni privesci stižu brzo na vašu adresu, spremni da pruže dugotrajan utisak i podsete na jedinstvenost Vašeg brenda.
Kontaktirajte nas
We create your image ...