Reklamna plastika, Promotivni plastični pokloni

Pokloni od plastike sa štampom za široku distribuciju

Predstavlja širok niz reklamnih proizvoda koji su namenjeni za široku distribuciju i takozvanu masovnu podelu, jer je njihova cena veoma pristupačna a ujedno imaju višoku reklamnu i funkcionalnu vrednost. Svi proizvodi se brendiraju različitim tehnikama štampe čime njihova funkcionalnost dolazi do punog izražaja.

Ekonomični poslovni pokloni za promociju brenda

Iskorisite prednosti reklamnih promo proizvoda i mogućnost da se proizvodi od plastike izrađuju u bojama po Vašoj željiu skladu sa Vašim potrebama. PROMOTIVNI ARTIKLI OD PLASTKE u ponudi imamo veliki broj proizvoda koji uglavnom predstavljaju našu domaću proizvodnju čime smo u mogućnosti da u relativno kratkom roku isporučimo veće i manje tiraže uz evemntualne korekcije i nadogradnju proizvoda, za veće tiraže moguće je praviti kalupe za plastiku i izraditi niz reklmnih proizvoda prema uzorku ili dostavljenoj skici.

Promotivni artikli iz naše ponude su dokazani reklamni artikli

U ponudi imamo veliki broj proizvoda koji uglavnom predstavljaju našu domaću proizvodnju čime smo u mogućnosti da u relativno kratkom roku isporučimo veće i manje tiraže uz eventualne korekcije i nadogradnju proizvoda, za veće tiraže moguće je praviti kalup za plastiku i izraditi niz reklmnih proizvoda prema uzorku ili dostavljenoj skici.

Iz ponude izdavajamo reklamni frizbi, promo plasticne lepeze, priveske, antistres penasti program…

ŠTAMPARIJA SWA TIM BEOGRAD

je distributer, uvoznik i proizvođač reklamnih i promotivnog materijala i stojimo Vam na raspolaganju oko svake vrste pomoći kada je u pitanju štampani program poslovnih poklona i reklamne galanterije.

Kontaktirajte nas
We create your image ...