Reklamne kabance kao promo materijal

Reklamne kabnice sa štampom se mogu koristiti kao efikasan marketinški alat za Vaš poslovni brend. One su idealne za promovisanje vašeg brenda tokom različitih aktivnosti na otvorenom poput sportskih događaja, koncerata, festivala, poslovnih sastanaka na otvorenom i drugih događanja.

Votdotporni materijali i vodotporna štampa

Kada je reč o materijalima, personalizovane reklamne kabnice se obično izrađuju od vodootpornih materijala poput poliestera ili najlona, koji su izdržljivi i idealni za spoljašnju upotrebu. Takođe, one dolaze u različitim veličinama i bojama, što vam omogućuje da odaberete opciju koja najbolje odgovara vašim marketinškim potrebama.

Praktičan i koristan promo poklon

Kao poslovni poklon, reklamne kabnice su praktičan i koristan poklon koji će klijentima i zaposlenima pokazati da vam je stalo do njih. Mogu se koristiti tokom kišnih dana ili u slučajevima kada je potrebna zaštita od sunca, dok će istovremeno promovisati vaš brend. U ponudi imamo HTZ kabanice, jednokratne kabanice, kabanice u praktičnim poklon pakovanjima i kabanice za višekratno korišćenje.

Kontaktirajte nas
We create your image ...