Reklamni cegeri, Cegeri sa štampom, Reklamne torbe za kupovinu

Reklamni cegeri sa štampom

su promotivni proizvodi koji su široko zastupljeni u svakodnevnom korišćenju.Cegeri iz naše ponude su napravljeni od polipropilenskih materijala, ali i od biorazgradivih i ekoloških prihvatljivih materijala.

Reklamni cegeri Vaša pokretna reklama ali i ekološka potreba

Pored reklamne funkcije cegere treba da koristimo i u funkciji očuvanja životne sredine jer jedan ceger menja veliki broj jednokratznih PVC kesa. Reklamne torbe iz naše ponude se štampaju tehnikama sito štampe ili tehnikama indirektne štampe putem fleks preslikača.Korišćenje jednog cegera značajno se smanjuje korićenje plastičnih kesa, pa je prelaz na dugročna ekološka rešanja funkcionalna i ekološka potreba.

Kvalitet, dugotrajna eksploatacija i široka namena brendiranih cegera su preporuka za EKO cegere

Cegeri su veoma izdržljivi i namenjeni su za višekratnu upotrebu, a mogu se koristi i za pakovanje materijala prilikom promocija, sajmova, prezentacija, kongresa… SWA TIM štamparija Beograd -Zemun nudi kompletan program reklamnih kesa, cegrea, torbi, papirnih kesa sa štampom.Odličan izbor reklamnih torbi, kesa i cegera na jednom mestu.

Torbe za kupovinu, reklamne šoping torbe, biorazgradive i ekološki ispravne potrošačke torbe promo torbe sa uštampavanjem logotipa su do naše stalne ponude.

Preporučeni proizvodi
Dodatni sadržaj

5 važnih razloga zašto izabrati reklamnu pamučnu torbu


Pored toga što su uvek aktuelne u promotivnim aktivnostima, ključne koristi od pamučnih torbi su višestruke :


1. Višenamenske: idealne su za promociju, kao poklon na raznim sajmovima i prezentacijama, kongresima, promocijama...
2. Trajne i pouzdane: pamuk je trajan , čvrst i pouzdan materijal pa su reklamne torbe veoma trajan reklamni proizvod.
3. Ekološke i bezbedne : smanjuju zagađenje, nisu toksične što znači da su bezbedne za koriććenje.Za nas je ovo veoma važna karkteristika.
4. Jeftine i vrlo isplative: korisnici pamučnih torbi štede novac time što ne kupuju plastične kese, a onaj ko ih poklanja može biti siguran da će poruka koju nosi torba biti viđena duži vrmenski period
5. Biorazgradive: kupovinom ovih torbi dajete svoj doprinos smanjenju globalnog zagrevanja.SWA TIM je kompanija koja koristi ekološke boje i veliki broj proizvoda iz naše ponude je ekološki potpuno ispravan, a materijali koji se korsite u štampi u dobroj meri čine reciklirani materijali.
Kontaktirajte nas
We create your image ...