Reklamni tekstil

Reklamni tekstil, proizvodnja, uvoz, štampanje i prodaja, veliki izbor boja i modela po odličnim cenama

Reklamni tekstil je kategorija reklamnog materijala koja ima najširu ponudu reklamnih proizvoda. Proizvodi iz kategorije reklamnog tekstila imaju široku upotrebnu i funkcionalnu vrednost i spadaju u omiljene poslovne poklone. Reklamni tekstil je široko zastupljen i u kategoriji radnih uniformi za sajamske nastupe, kongerese, hostese, promocije i prezentacije, radnike u izložbenim salonima…

Idelani promotivni pokloni za klijnete, kupce i zaposlene

Ova kategorija predstavlja i najprodavaniju kategoriju reklamnih poklona i ujedno najomiljenije reklamni proizvode jer reklamne majice, reklamni prsluci, reklamne košulje, reklamni džemperi i puloveri, kravate, sportska oprema za tim bildinge, reklamna oprema za sportsku rekreaciju i drugi proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se prakticno i svakodnevno koriste cime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Reklamni tekstl za sportsku rekreaciju, radne igre, maratone, tim bilding druženja…

Sportska rekreacija, fitnes i spa programi kao i individulani sportovi su u ekspaniziji poslednjih godina i naša ponuda reklamnog tekstila pokriva celu kategoriju razlicitim modelima reklamnih ranaca, reklamnih sportskih šorceva, sportskih poliester majica, reklamnih sportskih i velnes peškira. Reklamni tekstil je kategorija koja pokriva i letnje i zimske promocije pa u ponudi imamo veliki izbor kacketa, šešira, šorceva za kupanja, ali i bogatu ponudu reklamnih šalova, rukavica, polar proivoda…

Promo tekstil sa štampom ili kompljuterskim vezom

Ukoliko su Vam potrebne reklamne kongersne ili sportske reklamne torbe imamo pravu ponudu za Vas. Štampom Vašeg logotipa poruke ili brenda na ovim proizvodima dobijate visoko upotrebne i reklamno vrlo efektne proizvode pa se reklamni tekstil sa brendingom namece kao logican izbor poslovnih ili personalih poklona, a kombinacijom sa širokom ponudom reklamne galanterije vrlo lako je formirate reklamne poklon setove za sve namene i široke ciljne grupe potencijalnih klijenata.

Štampanje majica, radnih uniformi, sportskog tekstila od odličnim cenama i najkraćim rokovima produkcije (3-4 dana od potvrde posla)

reklamne majice čine najpopularniji segment ponude reklamnog tekstila. Mi smo firma koja Vam možete ponuditi kompletnu uslugu na jednom mestu, od velikog izbora svih vrsta reklamnih i premijum majica do kompletne usluge brendiranja tehnikama sito i digitalne štampe do kompljuterskog reklamnog veza. Kompletnu ponudu promo proizvoda iz segmenta reklamnog trekstila možete videti na donjim linkovima i očekujemo Vaš kontakt za svako dodatno pitanje.

Dodatni sadržaj

Ponuda Reklamnog Tekstila:

Pantalone sa štampom: Od elegantnih do opuštenih, naši reklamni pantaloni pružaju savršenu ravnotežu stila i udobnosti, ističući vaš brend gde god da se nalazite.

Majice sa štampom ili vezom: naše reklamne majice obezbeđuju udobnost i stil, čineći ih odličnim nosiocem Vašeg brenda.

Duksevi, Jakne, Kabanice, Prsluci sa štampom: Topli i udobni, naši reklamni telstil je savršen izbor za hladnije dane, pružajući zaposlenima ili klijentima udobnost uz prepoznatljiv pečat Vašeg brenda.

Tekstilni Aksesoari sa štapom su dodaci koji prave razliku: Od kapa do torbi, naši reklamni aksesoari dodaju finalni dodir vašem brendiranju. Personalizujte ih sa logom ili porukom koja odražava duh vaše kompanije.

Dizajn i brending po meri Vašeg brenda :

Sa našim timom prodajnih savetnika, lako ćete doći do vrhunskog dizajna za vaš reklamni tekstil. Svaki komad odeće postaje prilika za kreativnost i jedinstvenost, ključ za stvaranje nezaboravnog utiska kod vaših zaposlenih, klijenata ili partnera.

Ključ za Jedinstvenu Promociju i svakodnevnu radnu uniformu:

Ova paleta reklamnog tekstila predstavlja ključ za jedinstvenu promociju vaše kompanije. Osvježite radnu atmosferu, istaknite brend na događanjima ili učinite vaše zaposlene ambasadorima brenda - sve to uz pomoć našeg visokokvalitetnog i pažljivo izrađenog reklamnog tekstila.
Kontaktirajte nas
We create your image ...