Dečiji reklamni program – Reklamni materijal za decu – Dečije reklamne majice – Promotivni program za decu – Reklamne bebi portikle

Pamučne dečije majice

Reklamne majice i reklamne kočulje, široka paleta reklamnih tekstilnih odevnih predmeta sa logotipom Vaše firme. Izaberite model, boju i veličinu Vaše reklamne majice u najboljem mogućem odnosu cene i kvaliteta reklamnih odevnih predmeta. Dečiji reklamni artikli – su kategorija promotivnih proizvoda koji su izabranisa posebnom pažnjom. Radimo reklamu na Vašim majicama različitim tehnikama štampe, termo transfernim folijama ili tehnikom reklamnog veza na tekstuilu u zavisnosti od tiraža i modela reklamnih majica.

Reklamne portikle sa štampom

Su novina u našoj ponudi reklamnih predmeta i dobra ideja za personalizovani poklon. Portikla sa štampom prema zahetvu klijenta je odličan reklamni proizvod i pokriva široku ciljnu grupu proizvođača dečije hrane i roditelja koje zanimljivim poklonima treba privući i animirati. Reklamnim portikalma smo zaokružili ponudu reklamnog tekstila i obuhavtili sve kategorije i ciljne grupe. Promotivni materijal i pokloni za decu sa štampom su sšecifičini proizvodi za specifičnu ciljnu grupu, Iskorisite našu ponudu reklamnog materijala za decu i naročito ponudu reklamnog tekstila koji su prilagođeni uzrastu i potrebam dece. Selektirajte dečije poklone i obratite se Vašoj ciljnoj grupi na najbolji mogući način.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...