Dokument torbe, reklamne torbe sa štampom, poslovni rančevi i torbe za konferencije

Dokument i konferencijske torbe sa štampom

reklamni artikli koji imaju široku primenu u svakodnevnoj upotrebi, idealan su poslovni poklon za Vaše klijente ili sredstavo za rad Vaših komerijalista. Konferencijske ili dokument torbe se brendiraju tehnkom sito štampe, termo transer folijom ili uslugom veza.

Promotivne torbe i torbice u službi reklamnog proizvoda i poslovnih poklona za sve vrste događaja

Kompletan program reklamnih torbi, sportskih torbi, rančeva konferencijske torbe, lap top toprbi, malih torbica novčanika, poklon torbi, promo rančeva i torbi za kupovinu. Svi ovi reklamni i promotivni proizvodi su namenjeni za brendiranje rezličitim tehnikama štampe ili kompjuterskog veza i predstavljaju artikle koji će na najbolji način da šire snagu Vašeg brenda u pokretu, kancelarijama, konferencijama….

Reklamna torba je odlična investicija u reklamni materijal jer se koristi dugačakl vremenski period

Statistika kaže da se ovakvi proizvodi dugo koriste čime se i Vaša investicIja dugoročno isplaćuje i ekspolatiše kroz praktično korišćenje, zato je važno da odabrati kvalitetan reklamni materijal u najboljem odnosu cena/kvalitet.

Dokument torbe sa brendingom (radimo kvalitetnu štampu ili reklamni vez na torbama)

pored reklamne funkcije predstavljaju i deo radne unforme za predstavnike prodaje ili terenske radnike, komercijaliste pa predstavljaju pokretnu reklamu koja podiže preponzntljivost brenda i imidža kompanije. Konferencijske torbe ispručujemo sa štampom ili vezom logotipa ili porukom konferencije, a veliki izbor boja i modela torbi u različititim cenovnim okvirima Vam garantuje dobar izbor proizvoda.

Promotivne torbe sa štampim ili sa reklamnim vezom

Laptop torbe su reklamni proizvod koji se svakodnevno koristi u radu i predstavljaju mogućnost za Vašu mobilnu reklmu. Naša ponuda reklamnih lap – top torbi je široka i čini je niz različitih modela i boja u velikim cenovim okvirima čime garanutjemo mogućnost izbora koji je prilagodjen svakom budžetu.

Lap top torbe – poslovne trobe sa štampom logotipa

mogu biti sa Vašim logotipom ili brendom koji želite da prezentujete u zavisosti od željenog tiraža možemo Vam različite opcije za brendiranje tehnikama sito štampe, flex folija ili reklamnim kompjuterskom vezom.

Poslovne torbe – funkcionalan proizvod u službi promocije Vašeg brenda

koje služe kao promotivni proizvod, poslovni poklon i prosto kao deo radne uniforme komercijalista i terenskih radnika.Izbrendirajte torbe i budite primećeni,u nponudu torbi za računare su pažjivo birani modeli od kvalitetnih materijala i dobro organizovana unutrašnjosti pa je svaka preporuka za izbor brendiranih trobi u funkciji reklamnog materijala. rančevu su izuten praktičan proivod koji se lepo brendira i ima multi funkcionalnu namenu u prkatičnom korišćenju.

Torbe za sve vrste događaja : konferencije, seminare, edukacije, promocije i prezntacije

Organizujete konferenciju ili kongres, mi imamo rešenja za radne torbe sa štampom, a možemo Vma ponuditi i kompletan program reklamnog i štampanog materijala u vidu olovaka, promo blokova, fascikli , rolo banera…

Poslovni račnčevi vrhunskog kvaliteta i pamučne torbe

pamučni ranac je vrlo ekonomičan i efektan reklamni proizvodi koji se brendira štampom i lako i brzo prenosi poruku do širokog kruga ljdi je rje stalno u pokretu pa se poruka permanentno prenosi.

Poslovni rančevi su izutan reklamni i praktičan proizvod

Ranac je proizvod se lepo brendira i ima multifunkcionalniu namenu u prkatičnom korišćenju, a mnogu modeli su obogaćeni punjačima, gadžetima, odeljicima za sigurnost Vaše imovine, posebnim dodacima za prenos stavri, računara, dokumenata pa je ovo proizvod koji će sigurno opravdati uloženi novac krz period dugotrajnog korišćenja u slućbi funkcionalnog korišćenja i promocije Vašeg brenda u formi pokretne reklamne poruke.

Kontaktirajte nas
We create your image ...