Reklamne duskerice, uvoz, štampa, distribucija brendiranje i prodaja

Reklamne dukserice su promo proizvodi koji se koriste veći deo godine i prdstavljaju modernu i mobilnu reklamu. U ponudi imamo reklamne polo dukserice dugačkih rukava, klasične pamučne reklamne dukserice.

Promotivna dukserica sa štampom kao radna uniforma

Reklamne dukserice se brendiraju štampom ili vezom. Veliki izbor i široka palete boja, kao mogućnost različitih tehnika brendiranje garantuju Vaš dobar izbor reklamnih dukserica.

Štampanje dukserica ili kompljuterski vez za brendiranje

Uniformišite svoje zaposlene radnim uniformama u kojima će se pre svega Vaše kolege osećati prijatno i komotno, a Vaša firma će dobiti novu dodatnu vrednost u vidu dobrog imidža i tržišne prepoznatljivosti.

Kvalitetne duskerice sa štampom, odličan izbor boja, veliki izbor modela i materijala

U radne benefite svakako spadaju i radna i zaštitna oprema pa je reklamni tekstil iz naše ponude odlična investicija I u lojalNost Vaših zaposlenih i dobar imidž Vaših kompanija.

Radna odeća kao poklon za klijnete i zaposlene u vrhunskom kvalitetu i po veoma konkurentnim cenama

Reklamne radne dukserice sa štampom su odličan marketinški alat koji ima višestruke koristi i zato investirajte u siguran povrat investicije kroz imidž kompanije.Dobra radna uniforma je bitna za zadovoljstvo zaposlenih i prepoznatljivost Vašeg brenda.

Reklamne dukserice sa vezanim logotipom

Odličan kvalitet reklamnog tekstila, veliki izbor boja, sve veličine, muški i ženski modeli, stalni lageri i odlična štampa ili reklamni vez se svakako podrazumevaju, zato Vas pozivamo da tražite našu ponudu i uporedite sa ponudom na tržištu.

Kontaktirajte nas
We create your image ...