Reklamne jakne, radni prsluci sa štampom, kabanice i reklamni šuškavci

Reklamne jakne i reklamni prsluci su promotivni proizvodi koji imaju funkcionalnu i reklamnu upotrebnu vrednost. U ponudi naše firme imamo više različitih vrsta jakni i prsluka u različitim bojama, a uz pomoć štampe ili veza radimo sve vrste brendiranja po želji naših klijenata. U ponudi imamo i reklamne jakne i reklamne prsluke za decu.

Promotivne jakne, Zimske paroprpustne Softshell jakne otporne na vetar (vodonepropsne jakne)

U ponudi imamo reklamne ZIMSKE JAKNE koje brendiramo Vašim logotipom različitm tehnikama štampe, uslugom veza ili fleks i flok folijom. Model Mont je izrađen kao klasična jakna koja je otporna na vetar i vodonepropusna i koja se može koristiti u reklamne svrhe ili kao deo radne uniforme. Model Pro wear predstavlja jaknu izrađenu od posebnog materijala koji je i paropropustna, osim što je otporan na vetar i vodonepropustan. Uobičajeno je da se za ovu vrstu materijala kaže da “diše”. Zbog ove osobine jakna je izuzetno prijatna za nošenje, osoba koja je nosi se neće znojiti, pa je jakna idealna za bilo koju vrstu aktivnosti koja se u hladnom periodu godine obavlja napolju.

Reklamne kabanice i šuškavci sa brendiranjem i personalaizacijom prema zahtevu naručioca

Promo kabanice i šuškavci osim reklamne funkcije mogu da posluže kao deo radne uniforme za terenske radnike, montažere, magacionere ili radnike u proizvodnji. Odličan je reklamni ili poslovni poklon za tim bilding druženja, rafting, radne akcije u prirodi, poslovna okupljanja u neformalnim uslovima ili druženja uz roštilj. SWA TIM štamparija Beograd Vam nudi kompletan program reklamnog tekstila na jednom mestu i sa zadovoljstvom se možemo pohvalti ozbiljnim portfoliom i ponudom reklamnih i promo artikala.

Radne jakne sa štampom ili vezom logotipa

Veliki izbor modela reklamnog tekstila i radne uniforme je zaštitni deo naše bogate ponzude reklamno – promotivnih artikala dugi niz godina.Kompletna dorada reklamnog tekstila u vidu sito štampe, termo preslikača i kompjuterskog veza u našoj proizvodnji nam daje brojne mogućnosti kada je u pitanju brendiranje reklamno- promotivnih i radnih odevnih predmeta.

Radni prsluci sa štampom ili vezom logotipa (odlične za radnu uniformu ili poklon zaposlenima)

Ovaj praktičan reklamni ili radni odevni predmet je veoma omiljen odevni predmet i sa kvalitetnim brendingom predstavlja odličan reklamni proizvod, radnu uniformu ili poslovni poklon za zasposlene kolege i klijente.

Reklamne i radne Softshell jakne sa štampom logotipa (odlične za druženja u prirodi, tim bilding okupljanja)

Naša kolekcija softshell jakni sadrži više modela različitog dizajna, boja i visokih performansi. Softshell materijal je idealan za nošenje u zimskim uslovima, za vetar, kišu i outdoor aktivnosti na nižim temperaturama.

Brendiranje SOFTSHELL jakni sitom, DTF preslikačima ili reklamnim kompljuterskim vezom

Ovaj materijal je takođe pogodan za brendiranje preslikačem, sitom ili vezom, pa Vam nudimo kompletno rešenje na jednom mestu (veliki izbor modela, boja i veličina jakni + vrhunski brending prema kompanijskim standardima).

Kontaktirajte nas
We create your image ...