Reklamni kačketi, reklamne kape sa štampom i vezom (odlične cene i kratki rokovi štampe)

Reklamni kačketi su reklamni proizvod koji se rado deli i koristi gotovo cele godine. Mi imamo veliki izbor reklamnih kačketa na kojima se radi štampa ili vez po Vašoj želji i u zavisnosti od tiraža nudimo različite mogućnosti za brendiranje. U ponudi imamo peto-panelne reklamne kačktete, sesto-panlene promo kačkete, kačkete od pamuka, kepera, sendvič kačkete, siltove…

Reklamni kačekti (petpanelni i šestopanelni) za decu i odrasle

– je model namenjen za masovne promocije i dobijanje tržišnih utakmica. Proizvod je dostupan u velikoj paleti boja, koje u međusobnim kombinacijama daju dva koncepta – jednobojni i dvobojni, sa ukupno 7 nijansi. Model je vrlo kvalitetan, što ga čini izuzetno izdržljivim, a u isto vreme je prijatan za nošenje zbog specifične konstrukcije materijala.

Brendiranje reklamnih kačketa (DTF, preslikači, sito štampa ili kompljuterski vez na kačektima)

Reklmni kacketi se brendiriaju stampom fleks ili flok folijom i naravno vezom na samo kacketi. Pored velike ponude i mnogo ponudjenih modela kačketa u ponudi imamo i reklmne kackete za decu.

Promotivni kačketi za sve vrste promocija i aktivacija kao poslovni poklon i reklamni materijal

JUNIOR je petopanelni kačket od 100% pamuka, namenjen deci i omladini do 12 godina. Model je dostupan u 8 boja. Proizvod je obeležen statusom KIDS PROMOTION, što ga čini idealnim za dečije promocije i manifestacije, sportske kampove, masovne promocije i promocije koje su namenjenje širokom spektru potrošača.

Reklamne kape su atraktivan i funkcionalan reklamni proizvodi po odličnim cenama

su promotivni letnji proizvod koji je namenjen za brendiranje različitim tehnikama štampe i reklamnog kompljuterskog veza. Pored bogate ponde reklamnih peto panelnih i šestopanelnih kačketa pogledajte našu ponudu reklamnih kapa i letnjih šešira za promocije i prezentacije. Kačketi, kape i šeširi su deo stralne ponude reklamnog materijala iz ponuda SWA TIM -a.

Kontaktirajte nas
We create your image ...