Reklamne košulle, Muške i Ženske košulje sa štampom ili vezom

Reklamne košulje u funkciji radne uniforme i promotivnog proroizvoda

košulje su promo proizvod koji brendiramo različitim tehnikama stamp ili reklamnim vezom.Veliki izbor boja, modela i kratki rokovi isporuke uz izuzetan kvalitet reklamnog tekstila garantuje Vaš dobar izbor.Ono što je najveća prednost je kvalitet materijal koji je pažčjivo biran da se dobro brendira i da bude prijatan za nošenje.

Uniformišite zaposlene i povećajte prepoznatljivost brenda

radna uniforma za svakodnevnu upotrebu sajmove, promocije, prezentacije i na taj način podginite nivo Vašeg vizuelnog indetitet a kompanije. U kombinaciji sa ID karticama i ID trakicama dobijate odličan vizuelni efekat. SWA TIM Vam nudi veliki izbor muških i ženskih reklamnih košulja koji predstavljaju kvalitetnu radnu uniformu za svakodnevnu primenu.

Muške i ženske košulje za bolji imidž kompanije

bogat izibor modela i boja nudimo Vam mogućnost brendiranja košulja tehnikama reklamnog veza ili direktne štampe na samoj košulji čime Vaš brend dolazi dodatno do izražaja.

Radna košulja za vezom ili štampom

pogledajte i našu selekciju pantalona, kravata, pulovera i napravite savršenu kombinaciju u formi elegantne poslovne uniforma .Vaša kompanija dobija dodatnu notu profesionalnog imidža, a Vaši zaposleni dodatno samopouzdanje i notu poslvne elegancije.

Odelo ne čini ćoveka, ali radna uniforma je ogledalo kompanije

Elegnatna i prijatna radna uniforma sa štampanim logotipom kompanije (brendiranje se radi štampom ili reklamnim vezom) je odlična način da na lep i prijatan način uniformišete zaposlene i podignete nivo kompanijskog imidža i prepoznatljivosti. Odelo ne čini čoveka niti kompaniju, ali daje nijansu po kojoj se Vaša kompanija razlikuje od drugih, nekoliko nijanski čini razliku u klasi.
RADNA UNIFORMA SA ŠTAMPOM – BRENDRANE PANTALONE, KOŠULJE I DŽEMPERI – MI ŠTAMPAMO REKLAMNI MATERIJAL I RADNU UNIFORMU

Kontaktirajte nas
We create your image ...