Pamučne majice sa štampom – Muške i ženske reklamne majice, Reklamne majice za decu, Reklamne košulje – Reklamni vez i sito štampa na majicama

Pamučni tekstil – Reklamne majice i reklamne kočulje, široka paleta reklamnih tekstilnih odevnih predmeta sa logotipom Vaše firme. Izaberite model, boju i veličinu Vaše reklamne majice u najboljem mogućem odnosu cene i kvaliteta reklamnih odevnih predmeta. Radimo reklamu na Vašim majicama različitim tehnikama štampe, termo transfernim folijama ili tehnikom reklamnog veza na tekstuilu u zavisnosti od tiraža i modela reklamnih majica.

Štampa na majicama različitim tehnikama (sito, DTF, DTG ili vez)

reklamne majice se štampaju različitim tehnikama štampe u zavisnosti od količine i grafičke pripreme. Nudimo Vam sve opcije kada je u pitanju brendiranje majica i to : sito štampu na majicama, direktnu digitalnu štampu na majicu, reklamni kompljuterski vez na majicama, brendiranje logotipa na majicama flok i flex folijama. U zavisnosti od upita naši prodajni savetnici će Vam ponuditi najbolju opciju kada je u pitanju tehnika štampe reklamnih majica, uz poštovanje načela ekonomičniosti, željenih rokova izrade i samog kvaliteta brendinga pa pitanju dugotrajnosti u korišćenju.

Reklamna majica kao promotini poklonm je uvek dobra ideja

reklamne majice su već dugi niz godina u vrhu kada je u pitanju poslovni poklon za zaposlene ili za klijente, a zbog osnove namene i fukcionalne upotrebljivosti i Vaša reklamna poruka je lako dostupna širokom krugu potencijalnih korisnika.U ponudi imamo ekonomičnije modele majica za širu namenu i premimum modele reklamnog tekstila koji spadaju u modnu ponudu tekstilnih predmeta.

Reklamna majica kao radna uniforma za promocije, promo aktivacije, prezentacije …

Nije dovoljno samo odštampati logotip da bi majica bila radna uniforma, pre svega je potrebno da ta majica bude udobna, sigurna i izdržljia za dugitrajno korišćenje, a doba štampa i brendiranje se podrazumevaju.Pozivamo Vas da nam se obratite sa upitom kako za Vas skrojili ponudu koja nudi njabolji odnos cena/kvalitet.

Majice sa štampom za sajamske nastupe, tim bildinge, sajmaske nastupe i ostale promocije

Dobra majcica i dobar dizajn su i dobitna kombinacija kada je u pitanju uniformisanje timova na sajamskim nastupima, promocijama, kongresima, seminarima, tim bilding okupljanjima i ostalim poslovim nastupima, a naš tim ima veliko iskustvo i spremni smo da zajedno dođemo do rešenja koje će na najbolji način reprezentovati Vašu kompaniju i kolege iz Vašeg tima.

Reklamne majice sa štampom ili kompljuterskim vezom – odlične cene – brza izrada – besplatna isporuka za Beograd !

Dodatni sadržaj
Reklamne pamučne majice sa ili bez štampe su izuzetno prisutan reklamni proizvod koji svi rado koriste i time šire reklamnu poruku. Zanimljiv dizajn ili aplikacija na majicama nesvesno privlači pažnju i zato tu pažnju iskoristite na najbolji mogući način. Uz pomoć naših dizajnera koji će se potruditi da Vam ponude najbolje grafičko rešenje za reklamni tekstil. Pored reklamne fukcije majice moraju da budu kvalitetne i prijatne za nošenje da bi ispunile svoju osnovnu funkciju i da bi reklamna poruka bila primećena. majicu mora neko da nosi pa je zato izbor najjeftinih majica ustavri reklamna jkoju niko ne nosi pa samim tim i nije vidljiva.Mi Vam nudimo odličan kavlitet reklamnih majica, kreativna grafička rešenja i vrhunsku štampu na majicama. Štamparija SWA TIM u Beogradu je partner za sve vrste promo proizvoda, pa Vas pozivamo da iskoristite našu kvalitetnu ponudu i dugogodišnje iskustvo u radu kako bi došli do najboljih rešenja koja su dokazana u praksi.Cena reklamnih majica zavisi od količine, modela, boje majica (bele su najjeftiniji modeli), tiraža, broja pozicija i broja boja za štampu.
Kontaktirajte nas
We create your image ...