Reklamni peškiri sa štampom, promotivni tekstil sa štampom ili kompljuterskim vezom

Reklamni peškiri sa štampom

Predstavljamo vam novinu u okviru robne grupe Reklamni Tekstil – PEŠKIRE. Artikli koji imaju veliku upotrebnu vrednost u reklamne svrhe u našoj ponudi su zastupljeni kroz dve kolekcije: Aqua specifične težine 400 g/m2 i Spa specifične težine 500 g/m2 .

Peškiri u više različitih veličina i boja

Kombinacijom više različitih veličina i boja u okviru svake kolekcije možete kreirati više setova koji će nakon brendiranja na traci peškira posebno osmišljenoj za ovu namenu predstavljati izuzetnu reklamu.Prilikom izbora artikala povelo se dosta računa o tome da nijanse boje u obe kolekcije budu iste, pa se mogu kreirati i setovi koji sadrže peškire različite gramature.

Brendiranje peškira prema zahtevu klijenata

Tehnike uštampavanja pogodne za peškire su sito štampa, flex preslikač i kompljkuetreski vez. Istakli bi takođe da su peškiri proizvedeni u najsavremenijoj fabrici peškira gde su za tkanje korišćene japanske i italijanske air jat mašine, dok je završna obrada ručno izvedena.

Kvalitetni peškiri sa dodatnim ojačanjem

Svi peškiri imaju ojačanje u vidu dodatnih štepova na ćoškovima, a Spa kolekcija ima i dupli štep duž bočnih ivica. Peškiri se peru na 60°, izabrali smo takvu vrstu tkanja koja je otporna na pranje pa su naši peškiri kvalitetom dostigli nivo hotelskih peškira.

Reklamni peškiri za sublimacionu štampu

Radi se o modelu reklamnog peškira koji je specifične težine 400g/m2, sirovinskog sastava 100% pamuk. Može se brendirati subli preslikačem, sito štampom ili vezom – na peškiru postoji posebna traka za brendiranje. Prednost ovog modela je u tome što se na peškiru može raditi pun kolor štampe u traci koja je predvidjena za subli preslikač u malim i srednjim tiražima.

Kratki rokovi produkcije i stabilan lager su naš poziv na saradnju

Kartki rokovi za izradu i isporuku, stalan lager i dostupnost proizvoda ga čine proizvodom za svaku preporuku.Subli tehnika nudi i mogućnost personalizacije peškira, gde bi uz dizajn mogao da stoji broj sobe, ime i prezime korisnika ili posebna poruka. Idealan reklamni proizovod za teretane, hotele, restorane, fitnes centre, spa centre, lep poklon za poslove sardnike koji su često u pokretu, sportke klubove…

Reklamni peškir za vezom

Za brendiranje na peškirima se koristi tehnika kompjuterskog veza, a za štampu na peškirima se u zavisnosti od grafičke pripreme, tiraža i same vrste peškira kombinuje sito ili sublimaciona štampa.
Odlične cene, veliki izbor boja i veličina peškira – Vaš promo partner SWA TIM – Beograd – Zemun.

Kontaktirajte nas
We create your image ...