Polo majice muške i ženske, reklamne majice sa kragnom, Unisex majice sa štamom ili kompljuterskim vezom logotipa i reklamne poruke

Reklamne majice – polo majice su vrsta reklamnog tekstila koja ima široku primenu u izboru reklamnog materijala. U našoj ponudi imamo ženske, muške i dečije polo majice. Polo majice su elegantne i prijatne pamučne majice koje se zbog svoje tekstilne teksture obično brendiraju tehnikom veza. Polo majice nudimo u velikoj paleti različitih boja. Reklamna polo majica sa logotiiom Vaše firme ili brenda je dobra investicija u imidž Vaše kompanije jer je to proizvod koji ima funkcionalnu upotrebnu vredenost i rado se koristi.

Promotivne polo majice sa štampom za svakodnevno nošenje i kao deo radne uniforme

Polo majice se još zovu i konobarske majice, jer se često koriste kao radna uniforma za ugostitelje, odnosno majice za konobare u kafićima i restoranima. Ovaj model se inače često koristi kao radna uniforma i za vozače autobusa, radna uniforma za hotele. Obzirom da u ponudi imamo, muške, dečije i ženske modele ove majice se često koriste i kao radna uniforma za hostese.

Polo majica sa kragnom se brendira reklamnim kompljuterskim vezom

Polo majica ili majica sa kragnom se brendira tehnikom kompljuterskog veza u najčešćem broju slučajeva, ali je moguće da se brendiraju i tehnikom sito štampe ili flex folijama, i osim reklamne funkcije imaju i ulogu radne uniforme. Inače ove majice odlikuje visok kvalitet, izuzetna otpornost prilikom nošenja, pogodnost za kvalitetan brending i elegancija prilikom nošenja.

Reklamne majice su uvek odličan izbor za poslovni poklon klijnetima i zaposlenima

Reklamne polo majice sa kragnom su odličan marketiški alat i spadaju kategoriju najmasovnijih i po istraživanju najomiljenijih reklamnih poklona, zato majica nije trošak nego investicija u imidž i reklamu kompanije. Reklamne majice sa štampom Vašeg logotipa, kačeketi sa štampom ili sa reklamnim vezom logotipa Vaše firme ili brenda koji zastupate, reklamne dukserice, celokupna ponuda reklamnog tekstila, dukeserice, torbe, rančevi, reklamne kape i šeširi, konferencijske torbe, lap-top torbe… čine našu stalnu ponudu reklamnog tekstila.

Brendiranje, uvoz i distribucija reklamnih majica (veliki izbor modela, veličina i dostupnih boja na stanju)

Široka paleta boja proizvoda, veliki izbor modela, stabilni lageri i brza isporuka sa kompletnom doradom u vidu brendiranja sito štampom, reklamnim vezom, direktnom digitalnom štampom na tekstilu ili transefrnim tehnologijama pomoću subli preslikača, flex ili flok folije nas preporučuju za saradnju sa Vama. Ako tražite partnere sa reklamni tekstil budite slobodni da nas kontaktirajte, a na ukazano poverenje uzvratitićemo odličnim odnosom cene i kvaliteta proizvoda, kao i kratkim rokovima produkcije.

ODLIČNE CENE MAJICA, VELIKI IZBOR BOJA, STABILAN LAGER, VELIKI IZBOR VELIČINA SU VAM NA RASPOLAGANJU!

Dodatni sadržaj

Zašto su naše polo majice idealan izbor za Vašu promociju?


Personalizacija po vašoj meri: sa mogućnošću štampe po želji ili kompjuterskog veza, polo majice postaju lični izraz vašeg brenda, dodajte logo, natpis ili dizajn koji odražava Vašu jedinstvenost i kompanijski standard.

Uniseks dizajn za svestranost: reklamne majice su prilagođene i muškarcima i ženama, čineći ih savršenim odevnim izborom za sve. Klasičan, a opet funkcionalan, ovaj reklamni materijal postao je nezamenjiv saveznik brendova.

Pamuk kao simbol udobnosti: pamučna majica je omiljen komad odeće mnogih. Idealna kao poklon za zaposlene ili klijente, takođe može poslužiti kao deo radne uniforme. Udružite udobnost sa promocijom - to je recept za uspeh.

Raznovrsnost modela i boja koja zadovoljava svačije potrebe: Iz naše ponude izdvajamo majice sa različitim krojevima, bojama i dužinom rukava, pružajući širok spektar opcija prilagođenih vašim preferencijama.

Personalizovane reklamne poruke: ne samo da prodajemo majice, već i kreiramo vizuelni doživlja, dodajte personalizovan logo ili natpis, i neka svako ko dobije ovu majicu nosi Vaš brend s ponosom.

U SWA TIM-u verujemo da svaka majica nosi priču, a Vaša priča je važna

Odaberite nas za personalizovane polo majice koje ne samo da su udobne, već i izražavaju vaš brend na način koji se pamti. Osvježite svoju promociju, obucite svoj brend sa stilom.
Kontaktirajte nas
We create your image ...