REKLAMNE PANTALONE – RADNE PANTALONE – POSLOVNA RADNA UNIFORMA SA ŠTAMPOM

Radne pantalone i rastegljivi – elastični kaiš

Trudimo se da na jednom mestu za naše klijente ponudimo što je moguće veći izbor reklamnog materijala i reklamne galanterije. Kategoriju reklamnog tekstila smo proširili novim proizvodima. Pantalone iz naše ponude su idealan proizvod koji Vam pomože da na brz, elegnatan i ekonomičan način kavlitetno uniformišete Vaše zaposlene kako za svakodnevni rad tako i za sajamske nastupe, kongrese, prezentacije…

Tehnikčke karakteristike proizvoda:

Pantalone su od lagano brušenog kepera, izuzetno fine i mekane na dodir. Muški model je od 100% pamuka, standardnog kroja, a ženski model sadrži pored pamuka i 2% elastina što dodatno dobrinosi slim fit formi. Oba modela dostupna su u teget i crnoj boji. Kaiš je elastičan i dostupan u dve dužine od 105 i 95 cm, a struktura materijala je takva da ne zahteva bušenje rupa pa je kaiš potpuno prilagodljiv i upotrebljiv.

Radna unfiroma i radna odeća za zaposlene

U kombinaciji sa našom ponudom majica i košulja nudimo kompletno uniformisanje na jednom mestu čime svakako štedite Vaše vreme i novac.Odlična cena i kvalitet reklamnog i radnog tekstila su Vam na raspolaganju, kompletno uniformisanje zaposlenih na jednom mestu.

Kontaktirajte nas
We create your image ...