REKLAMNI NESESERI – REKLAMNE TORBICE ZA KOZMETIKU – PROMO POKLONI

Reklamne torbice sa štampom logotipa ili Vašeg brenda

U našoj ponudi imam dva modela REKLAMNIH nesesera: Neseser Camino i Neseser Vanity! Praktični i funkcionalni reklamni proizvodi, namenjeni su za svakodnevnu upotrebu (za kozmetiku i druge neophodne sitnice, idealni pokloni i za muškarce i za žene) i predstavljaju lep reklamni poklon koji će svi rado koristiti. Proizvodi su dostupni su u tri boje: rojal plavoj, crnoj i crvenoj.

SWA TIM štamparija u Beogradu – veliki izbor promo poklona

nudimo Vam širok program proizvoda reklamnog tekstila i reklamnih tekstilnih proizvoda sa štampom ili vezom.Uz veliku ponudu promo proizvoda posedujemo i kompletan mašinski park za uštampavanje reklamnih predmeta pa smo u mogućnostri da Vam ponudimo odličan odnos cena/kvalitet proizvoda i izuzetno kratke rokove isporuke.

Kompletan program reklamnog tekstila i promotivnih proizvoda po odličnim cenama

Pogledajte i kategoriju preporučenih proizvoda reklamnog tekstla, a mi Vam stojimo na raspolaganju za sve vrste Vaših upita. Veliki lager, promotivnih artikala odličan izbor promo artikala koji su dostupni u više boja i kompletna dorada različtim tehnikama uštampavanja i laserske gravure su Vam dpostupni na jednom mestu.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...