Reklamni šeširi, letnje kape kao poslovni poklon za kampanje, aktivacije i promocije

Reklamne kape i šeširi sa štampom po zahtevu narčioca

Sjajan proizvod za letnje promocije i prezentacije REKLAMNI ŠEŠIR koji Vam nudi sjajnu mogućnost prezentovanja po veoma povoljnim cenama. Šeširi se brendiraju i postaju veoma upadljiv proizvod koji uz funkcionalnu i upotrebnu vrednost nudi mogućnost za efektnu promociju. Nudimo Vam veoma atraktivne modele i sjajan izbor boja, brz rok isporuke po veoma povoljnoj ceni. Pozovite nas i uverite se u sjajnu ponudu.

Reklamni šeširi i promotivne kape sa kompjuterskim vezom

Pored šešira u ponudi su reklamne kape u više različtih modela i boja. Na jednom mestu možete nabaviti kompletan program reklamnih šešira, promo kačketa i kapa. Za Vas smo izabrali odlične modele koji osim reklamne uloge zaista nude i odličan kvalitet proizovda, udobnost pri nošenju i dugotrajno korišćenje.

Reklamni materijal i reklamni predmeti za letnje promocije sa brendingom

Ako tražite zanimljive, relativno jeftine, vrlo upotrebljive i korisne promo poklone onda ste na pravoj stranici našeg web sajta, a naši prodajni savetnici Vam rado stoje na raspolaganju za dalju komunikaciju i pomoć oko adekvatne nabavke.

Odlična selekcija modela i više nego korektne cene promo materijal za letnje promocije i aktivacije

Iskoristite odličnu selekciju modela i boja i neka Vaša letnja promocije bude primećena i zampaćena, a reklamni materijal koji delite tim prilikama neka bude stvar koja se često koristi i na taj način dobijate maksimalan povrat investicije u promo aktivnostima Vaše kompanije i brenda koji promovišete.

Kontaktirajte nas
We create your image ...