ZIMSKI PROGRAM REKLAMNOG MATERIJALA – REKLAMNE KAPE I ŠALOVI- ZIMSKE RUKAVICE…

Reklamni materijal za zimske promocije

Bogata ponuda reklamnog materijala iz kategorije zimskog programa Vam nudi sjajnu mogućnost da iz posebne selekcije zimskih proizvoda uradite kvalitetan reklamni materijal za Vaše partnere ili zimsku promociju firme i Vaših proizvoda. Reklamne kape, šalovi, rukavice sa brendiranjem su funkcionalni reklamni proizvodi sa sjajnim marketinskim potencijalom koji treba iskoristiti na pravi način.

Kompletan program zimskih promotivnih proizvoda sa štampom

SWA TIM Vam nudi mogućnost da na jednom mestu nabavite kompletan program reklamnog materija (zimska i letnja kolekcija), poklon program za sve ciljne grupe: vip poklone, luksuzne olovke, metalne vip setove i upaljače, ekonomi program poslovnih poklona za široku distribuciju, dečiji reklamni materijal, poslovne poklone za odabrane klijente…

Kape, šalovi, rukavice, ski trake sve sa štampom logotipa

Obratite nam se sa konkretnim zahtevima i naši prodajni savetnici Vam stoje na raspolaganju u potrazi za reklamni materijalom. Iskoritite kako zimsku tako i letnju sezonu da obradujete Vaše stalne i potencijalne nove klijente kvalitetnim poslovim poklonima.

Bogata selekcija proizvoda, brza produkcija i odlične cene reklamnih artikala su naš poziv za saradnju

Obratite nam se za pomoć oko realizacje pormocija i prezentacija i pomoći ćemo Vam da odaberete artikal iz naše bogate palete opreme za promocije. Naša prodajna kancelarija Reklamni materijal Vam je na raspolaganju.

Kontaktirajte nas
We create your image ...