Satovi

Satovi
Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Zidni i stoni reklamni satovi sa štampom

Su promotivni proizvodi koji imaju praktičnu vrednost i privlače pažnju u prostoru iz razloga koji je očigledan, a svodi se na inforimisanje o tačnom vremenu, temperaturi ili vlažnosti vazduha i upravo na taj način prenose reklamnu poruku do korisnika. Veliki izbor reklamnih zidnih ili kancelarijskih stonih satova koji su obogaćeni dodatnim funkcionalnostima i prosotrom za brendiranje različitim tehnikama digitalne i sito štampe ili laserkse gravure.

Praktični poslovni pokloni koji privlače pažnju

Reklamni satovi pored funkcionalne vrednosti spadaju u kategoriju reklamnih poslovnih poklona koji se radi koriste i čine reklamne proizvode koji na siguran način prenose Vašu poruku i vraćaju investicuju. Naša široka ponuda satova iz ove kategorije i cenovni opseg garantuju dobar izbor i odličan odnos kvaliet/cena porizvoda.

Reklamni satovi sa brendingom, reklamnom porukom ili logotipom

Reklamni satovi krase poslovne kancelarije, čekaonice, javne ustanove, učionice i slušaonice, prostor za promocije i prezentacije i na taj način šalju podsvesnu poruku do širokog kruga konzumenata. Mi Vam nudimo reklamne satove sa logotipom Vaše kompanije u kratkim rokovima isporuke sa besplatnom dostavom na Vašu adresu, a naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju u nameri da pronađemo najbolje rešenje prema Vašim upustvima i zahtevima.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

Pravo je Vreme da Vaša Promocija Započne

Kvalitetni Reklamni Satovi: Dizajn koji Oduzima Dah! Swa Tim, vaša pouzdana destinacija za kreativnu promociju, predstavlja vrhunske reklamne satove izrađene od plastike i aluminijuma. Naša štamparija ne samo da pruža satove visokog kvaliteta već i stvara vizuelno očaravajuće komade koji čine vašu promociju nezaboravnom.

Plastika, Drvo i Aluminijum kvalitet na Izbor

Naša kolekcija obuhvata satove izrađene od plastike i aluminijuma, obezbeđujući dugotrajan i pouzdan proizvod. Plastični satovi dolaze u raznim bojama, a 3D brojevi dodaju dozu modernog stila. Aluminijumski satovi imaju sofisticiran izgled koji ističe vaš brend.

Kreativna Štampa: Vaša Ideja, Naša Realizacija

Swa Tim pruža različite opcije štampe, uključujući digitalnu štampu, nalepnice, stikere i lasersku gravuru. Vaša reklama postaje umetničko delo na površini naših satova, ističući vašu jedinstvenost.

Zidni Satovi - Savršen Poklon ili Dekor!

U našem asortimanu nalaze se zidni satovi, idealni za online kupovinu. Samo nekoliko klikova je dovoljno da pronađete savršeni sat za vašu prostoriju. Pored toga, ovi satovi su ne samo funkcionalni, već i sjajan poklon za poslovne partnere ili klijente.

Swa Tim Dostupan za Vas: Poručite i Uživajte

Kvalitet proizvoda i vaše zadovoljstvo su naš prioritet. Naš prodajni tim stoji vam na raspolaganju - neka vaša promocija započne već danas!
Kontaktirajte nas
We create your image ...