SILIKONSKA GALNATERIJA – proizvodnja i prodaja

Silikonski reklamni proizvodi

predstavljaju veoma važan deo ponude reklamnog materijala. Silikon je materijal koji je veoma zahvalan za oblikovanje i izlivanje i ima veliku primenu u reklamnoj industriji. Silikonska galanterija se odlikuje živopisnim bojama, reljefnim prikazama i uklapanjima koje daju 2D i 3D formu krajnjem proizvodu.

Proizvodi od silikona u obliku prema zahtevu naručioca

U ponudi SWA TIM-a možete neći veliki broj silikonskih proizvoda kao što su: silikonski privesci, silikonske USB obloge, silikonske našivke za brendiranje reklamnog tekstila, silikonske podloge za reklamne magnete, etui za kofere… Ovu kategoriju čini veliki broj proizvoda koji se prave prema zahtevu klijenata ili zajedničkim razbvojem potpuno kastjumizovanih proizvoda koji u potpunosti odgovaraju potrebama klijenata.

Karakteristike silikona i proizvoda od silikona

Silikon je pored brojnih tehničkih karakteristika koje pružaju odlične mogućnosti kod izlivanja i oblikovanja i vrlo izdržljiv materijal pa silikonski proizvodi spdaju u kategoriju vrlo kvalitetnih reklamnih materijala. Kroz godine iskustva u ovom segmentu proizvodnje preležali smo sve “dečije bolest” i sada možemo da Vam ponudimo vrlo praktična, kvalitetna i ekonomski isplativa rešnja jer od Vaših zahteva izvlačimo maksimum za najmanje novca. Možemo se pohvaliti vrlo kreativnim rešenjima i odličnim proizvodima od silikona i sigurni smo da imamo pravo rešenje i za Vašu kompaniju, ukažite nam poverenje i očekujete puno.

Pakovanje i distribucija silikonskih reklamnih proizvoda

Proizvodi od silikonske gume su pojedinčano pakovani u kesicu i po Vašem zahtevu obogaćeni sa etiketom koja je dodatno brendirana čime Vaš proizvod dobija dodatnu vrednost, a Vaša komanija dobar promo imidž. Proizvodi iz ove kategorije su ograničeni nekim mininalnim tiražima (100 komada je minimum ekonomske isplativosti) jer nije moguće raditi kliše za izlivanje ukoliko su pojedinačne porudžbine u pitanju.

Promo proizvodi od silikona odlično rešenje za univerzalne promo poklone

Ukoliko želite kvalitetan reklamni poklon koji prevazilazi tipsku ponudu materijala, silikon je dobar izbor. Pustite mašti na volju i dobićete univerzalne reklamne proizvode koji su potpuno prilagođeni Vašem vizualu.

Cena promotivnih proizvoda od silikona i rok produkcije

za standarde tipske proizvode cene su iskazane pored proizvoda i rok produkcije je 3-4 dana u zavisnosti od tiraža i kompleksnosti upita, za custom proizvode koji se izrađuju prema grafičkoj pripremi naručioca (naročito priv put dok još nemamo kliše) rokovi produkcije, izrada uzoraka i tehničko prilagođavanje se dogovaraju sa našim prodajnim savetnicima.

Proizvodi od silikona – reklamni predmeti od silikonske gume

izrada silikonskih proizvoda i reklamnog materijala od silikonske gume u 2D i obliku 3D.Nudimo Vam čitav spektar proizvoda kao što su :

-Usb memorije
-Privesci od silikonske gume
-Nasivne etikete i potezači
– Ziperi/za odecu i obucu
-Stikeri za mobilne telefone
-Narukvice od silikonske gume
-Medalje od silikona
-Magneti za frizider
– suvenirski program od silikonske gume
– Gukeni tagovi za kofere
– Bar Matovi
– Gumeni podmetači za čase
– Lojaliti program od silikonske gume
-Ostali proizvodi od silikona po želji kupca

Izrada proizvoda prema zahtevu klijenta

sve Vaše zamisli smo u mogućnosti da pretvorimo u odličan i unikatan
promo materijal po veoma povoljnim uslovima i u kratkim rokovima isporuke
obzirom da se proizvodnja nalazi u Srbiji.

Minimalna kolicina za poručivanje je 100 kom.

Vaš logo, brand name, logotip proizvoda nam mozete poslati u vektorskom
formatu,ili u formatu koji imate a naši dizajneri će vam napraviti
predloge, idejna rešenja i uzorke.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...