Reklamni termosi sa štampom i gravurom logotipa, Boce za vodu sa štampom, staklene tegle i flašice sa brendingom

Reklamni termosi sa brendingom i štampom logotipa

ukoliko tražite funkcionalan i praktičan promotivni proizvod. U našoj ponudi promo termosa imamo veliki izbor termosa sa odličinim odnosom cene i kvaliteta proizvoda. Termosi se mogu brendirati sa logotipom Vaše firme tehnikom tampon štampa ili laserskom garvurom u zavisnosti od sastava materijala od kojeg je napravljen.

Minimalna količina za porudžbinu sa štampom/gravurom na termosu

Minimalna količina terosa za narudžbinu i za izradu štampe/gravure je 20 komada.
Pored selekcije plastičnih i metalnih reklamnih termosa, u ponudi imamo i sportske flašice za vodu, metalne i plastične posude, posude za hranu i smuti, reklamne boce… Svi proizvodi iz ove kategorije se uštampavaju različitim tehnikama štampe, gravure, pvc nalepnicama…

SWA TIM – uvoz, distribucija i brendiranje reklamnih termosa i promotivnih boca

Pormotivni termosi i reklamne boce, nudimo kvalitetna rešenja, odličnu selekciju proizvoda, kratke rokove, dobre lagere i visok kvalitet brendinga. Očekujemo Vaše upite, a naši prodajni savetnici će Vam u najkraćem roku ponuditi najbolji odnos cena/kvalitet proizvoda.
Veliki izbor modela reklamnih termosa u našoj ponudi Vam daje mogućnost odličnog izbora u odnosu cena/kvalitet. Reklamni termosi su praktičan promo poklon koji se rado koristi u svakodnevnom životu, svi modeli iz naše ponude su u službi reklamnog materijal pa Vam nude mogućnost brendiranja različitim tehnikama štampe i laskerske gravure.

Veliki Izbor modela, odličan izbor boja i lageri

Izaberite model koji Vam se sviđa oplemnite ga zanimljivim grafičkim rešenjem i kreirajte krajnje koristan, upotrebljiv i simpatičan poklon koji će obradovati Vaše zaposlene, poslovne partnere i klijente. Dobar lager proizvoda, veliki izbor materijal i odličan spektar boja Vam nudi mogućnost kombinovanja i uklapnja sa Vašim kompanijskim bojama, reklamni termos je dobar proizvod koji se odlično uklapa u svaki reklamni set. Većina modela ima svoje pakovanje koje se može dodatno brendirati čime se dodatno ističe Vaš brend i vizual.

Promo termosi i reklamne boce se deo naše stalne ponude reklamnih proizvoda

Kontaktirajte nas
We create your image ...