Trakice – ID trakice, trake za akreditacije, trake za id kartice, trakice sa štampom

Reklamne ID trakice sa nosačem za kartice

se štampaju tehnikom sublimacione štampe u punom koloru jednostrano ili dvostrano. Reklamne tekstilne trake se koriste za ID kartice, trakice za ključeve, reklamne trakice za mobilni telefon, identifikaciju zaposlenih, označavanej službenih lica na manifestacijama…

Pormo poklonkoji ima svoju upotrebnu vrednost – ID traica sa logotipom

Reklamne trakice su čest reklamni poklon koji se svakodnevno koristi. U našoj ponudi možete pronaći bogat izbor reklamnih trakica sa direktnom štampom do punog kolora ili trakice u različitim bojama bez štampe. Imamo trakice različitih debljina sa bogatom ponudom propratnog aksesoara, metalnim ili plastičnim dodacima, držače id kartica, mobilnih telefona, nosače za ključeve…

Direktna sublimaciona štampa na trakicama

ID trakice su odličan reklamni proizvod koji ima svoju upotrebnu funkcionalnu vrednost, štampamo ih tehnikom sublimacione štampe u punom koloru jednostrano ili dvostrano. Ovaj proizvod je poznat i kao artikal koji prati sve vrste promocija, prezentacija, sajamske nastupe, konferencije, u svakodnevnoj upotrebi je kod kompanija koje imaju kartice za ulaz u kompanije i zato insistiramo na kavlitetnoj štampi koja se ne skida i na materijalu trakica koje imaju višegodinju izdržljivost čak i kod svakodnevne upotrebe.

Boja na trakicama je UV i vodotporna

Termo fiksacija boje daje mogućnost pranja ovih trakica bez skidanja boje i otpornost boje na habanja i otiranja sa površine trakice.U proizvodnji koristimo kvalitetan materijal koji je namenjen za uštampavanje direktno u strukturu materijaal, bojama evropskog porekla koje su otporne na habanje i ekološki ispravne za upotrebu.

Cena brendiranih ID trakica i rok izrade

cena trakica se formira u odnosu na poručenu količinu , broja boja za štampu i tehnologiju štampe. Standardan rok je 2-3 radna dana od potvrde porudžbine, za veće količine i specifične zahteve rok se ugovora sa Vašim pradajnim savetnikom.

Dodatni sadržaj

Reklamne Trakice i Elementi: Vaša Promotivna Snaga

Uložak za ID Kartice: Više od Obične Identifikacije Reklamne trakice su vaš tajni adut za istaknutu prisutnost. U ponudi imamo raznovrsne uloške za identifikacione kartice, koji ne samo da čuvaju vašu identifikaciju već i promovišu vaš brend na svakom koraku.

Magnentni Nosači Tagova za Imena Zaposlenih: Personalizacija na Novom Nivou Pored klasičnih trakica, nudimo i magnetne nosače tagova za imena zaposlenih, što vam omogućava da personalizujete svaki detalj i istaknete svoj brend na elegantan način.

Trakice za Ključeve: Svaki Ključ Krije Priču Naše trakice za ključeve nisu samo funkcionalne; one su izjava stila i prilika za suptilnu promociju vašeg brenda.

Brendirane Trakice sa ID Nosačima: Vaš Identitet, Vaša Reklama Osim što drže identifikacione kartice, naše brendirane trakice služe kao nosači za zaposlene, omogućavajući vam da svako nosi vaš brend na sebi, doslovno.

ID Nosači sa Joj-Jo Efektom: Svestranost U Pokretu Za dodatnu praktičnost, nudimo ID nosače sa joj-jo efektom, idealne za brzo i lako korišćenje, dok istovremeno ističu vaš brend i promovišu vašu firmu.

Raznolikost Reklamnih Materijala: Izaberite Vašu Promotivnu Snagu U našem širokom asortimanu ističemo sve što vam je potrebno za besprekornu promociju i istaknutu prisutnost vašeg brenda ili firme.
Kontaktirajte nas
We create your image ...