Eskluzivna Galanterija, VIP Pokloni za poslovne klijnete

Poslovni pokloni za posebne klijente

na polju ekskluzivne VIP galanterije napravili smo specijalnu selekciju proizvoda koje karakteriše vrhunski kvalitet i poseban dizajn proizvoda. Svi proizvodi su luksuzno upakovani u orginalnu ambalažu i poseduju sertifikate o poreklu. Vip poslovni pokloni pokazuju da cenimo poslovne partnere.

VIP pokloni sa štampom

VIP galanterija se može dodatno brendirati na pakovanju ili samom proizvodu. Ova kategorija poklona odiše poslovnom elegancijom i univerzalno prihvatljivim dizajnom. Linije proizvoda su napravljenje tako da je u okviru istog brenda moguće praviti mini setove po vašem izboru za eventualne porudžbine veće količine proizvoda obezbedjujemo brzi uvoz uz posebne cenovne pogodnosti.

Ekskluzivna reklamna galanterija

Promotivni poslovni pokloni za Vase poslovne saradnike , kao i pokloni za za vrste promocija su u nasoj stalnoj ponudi. Posebno izdvajamo program novogodisnjih poslovnih poklona (link na : https://reklamnimaterijal.com/novogodisnji-poslovni-pokloni/)i program poslovnih poklona.Ostvarenu saradnju koja se dodatno učvršćuje i ojačava kroz poklone koji imaju svoju funkcionalnu, emotivnu i relativno vrednu materijalnu vrednost.

Pokloni sa stilom sa ili bez brendinga i specijalne personalizovane posvete

Vip poslovni pokloni, odnosno poslovni pokloni za važne klijente i cenjene poslovne partnere i saradnike koji se poklanjaju u specijalnim poslovnim ili promotivnim prilkama je vazan deo poslovne komunikacije.

Ekskluzivni pokloni za zahvalnost i dobar imidž kompanije

Ovakvi pokloni se čuvaju, često pokazuju ili imaju posebno mesto u poslovnom ili privatnom prostoru, VIP poklon idealna investicija i Vaš imidž i poseban način poslovne komunikacije.

Luksuzni pokloni za važne klijente su investicija u lojalnost i zahvalnost za ostavrenu saradnju.

Kontaktirajte nas
We create your image ...