Višenamenski reklamni noževi

Predstavljamo našu široku ponudu višenamenskih noževa koji su idealni kao promotivni proizvodi i poslovni pokloni. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala poput bambusa, drva i nerđajućeg čelika, kako bismo osigurali da su naši noževi izdržljivi, funkcionalni i privlačni.

Peronalizacija noževa štampom ili gravurom

Naš tim dizajnera će raditi sa vama kako bi osigurao da vaš brend ili poruka bude što bolje predstavljena na nožu. Možete izabrati da se vaš logo štampa ili gravira na ručku noža. Naša usluga štampe je brza i pouzdana, sa garancijom visokog kvaliteta.

Različiti modeli sa manje ili više funkcionalnosti

Naša ponuda obuhvata različite modele noževa, uključujući klasične noževe, multitool noževe i noževe za kampovanje. Ovi višenamenski noževi su idealni za putovanja, kampovanje, planinarenje, ribolov ili svakodnevnu upotrebu.

Noževi u (ne)brendiranom poklon pakovanju

Neki od naših noževa dolaze u poklon pakovanju, koje takođe može da se personalizuje graviranjem. To je savršen način da pružite dodatnu vrednost vašim poklonima, a istovremeno povećate vidljivost vašeg brenda.

Kartki rokovi produkcije i štampe

Za više informacija o našoj ponudi i personalizaciji noževa, molimo kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu stranice ili putem telefona. Naš tim je spreman da vam pruži sve informacije i usluge koje vam mogu biti potrebne. Naša misija je da vaš brend ili poruka bude predstavljena na najbolji mogući način, uz brzu i efikasnu isporuku.

Kontaktirajte nas
We create your image ...