Reklamna pepljara SMOKE

reklamni-materijal-keramika-i-staklo-solje-SMOKE-boja-crna
Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

Reklamna Pepeljara “Smoke” – Vaš Brend na Svakom Stolu

Reklamna Pepeljaru “Smoke”, izuzetan promotivni proizvod za svaki ugostiteljski prostor.
Ova elegantna staklena pepeljara nije samo funkcionalan predmet, već i moćan alat za promociju vašeg brenda.

Dizajn i Dimenzije: “Smoke” dolazi u atraktivnoj crnoj boji i nudi prilagođene dimenzije prema vašim specifičnim potrebama. Sa svojim suptilnim i modernim dizajnom, ona će se savršeno uklopiti u svaki enterijer, od kafića do restorana.

Cena i Upit: Detalji o ceni i dimenzijama dostupni su na upit. Naš SWA TIM je spreman da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve potrebne informacije.

Kvalitetna Štampa: Ono što “Smoke” čini posebnim je mogućnost uštampavanja vašeg logotipa ili poruke tehnikom sito štampe, koja omogućava pun kolor direktne štampe na telo pepeljare. Svakim korišćenjem, vaš brend će biti u centru pažnje vaših klijenata.

Idealan za Ugostiteljstvo: “Smoke” je savršen izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata. Bilo da je postavljena na stolovima u kafiću, restoranu ili hotelu, ova reklamna pepeljara čini vaš brend vidljivim i prepoznatljivim.

Upečatljiv Promotivni Proizvod: Uz “Smoke” reklamnu pepeljaru, osiguravate stalnu vidljivost vašeg brenda. Ona nije samo praktičan predmet za vaše goste, već i efektan način da se vaša poruka kontinuirano prikazuje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-solje-smoke-boja-bela Bela
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-solje-smoke-boja-crna Crna
Kontaktirajte nas
We create your image ...