Reklamna šolja za štampanje TEO

keramika i staklo teo mini
Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,89 €

Teo porcelanska šolja sa štampom

Predstavljamo vam našu Teo porcelansku šolju, idealnu za štampanje i personalizaciju sa vašim logotipom ili dizajnom. Stvorite svoje jedinstvene reklamne šolje sa štampom. Kreativnost i i praktičnost se spajaju u ovoj fantastičnoj šolji i to je svakako naša preporuka za reklamni poslovni poklon.

Štampa po Vašoj želji: Dimenzije ove šolje prilagodljive su vašim željama, što znači da možete dobiti šolju koja tačno odgovara vašim potrebama. Bez obzira na to da li želite manje ili veće dimenzije, mi ćemo to za vas obezbediti. Preporučena dimenzija štampe je 22.5 x 8.5 cm, a možete birati između tehnika preslikača i tampon štampe.

Praktična i elegantna: Teo porcelanska šolja ima kapacitet od 325 ml, čineći je savršenom za vašu jutarnju kafu ili čaj. Njena dimenzija Ø 8.1 x 9.5 cm čini je praktičnom i elegantnom, pogodnom za svakodnevnu upotrebu.

Kvalitet i povoljna cena: Teo porcelanska šolja pruža visok kvalitet po pristupačnoj ceni, ova šolja je odličan marketinški alat ili poklon za vaše klijente i saradnike.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o mogućnostima personalizacije ovih šolja.

Opšte informacije

Dimenzija: Ø 8.1 x 9.5 cm
Pakovanje: 48/12
Dimenzija štampe: 22.5 x 8.5 cm
Preporučena štampa: preslikač, tampon.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-teo-boja-bela Bela
reklamni-materijal-keramika-i-staklo-teo-stampa Preporučena štampa
Kontaktirajte nas
We create your image ...