Reklamne olovke sa štampom 

Reklamne olovke sa štampom 
Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

Reklamne lovke sa štampom za sve vrste namena – po odličnim cenama

Ove olovke su idealne za masovnu distribuciju i promociju vašeg brenda ili događaja. Izrađene su od kvalitetne plastike i dolaze u raznim bojama, dizajnerskim rešenjima i dizajnu. Na njih možemo aplicirati vaš logo različitim tehnikama brendiranje u zavisnosti od oblika i vrste podloge, slogan ili poruku koristeći štampu visokog kvaliteta (sito, tampon ili digitalnu uv štampu).

Bogata i raznovrsna kategorija reklamnih olovaka oi opreme za pisanje sa štampom ili gravurom.

Plastične olovke su pristupačne, praktične i popularne kao pokloni na raznim marketinškim aktivnostima, aktivacijama, prodajnim mestima, šalter salama, promocijama….

Metalne olovke sa laserskom gravurom – uvoz, štampa i distribucija u najkraćem roku

Metalne olovke su elegantan izbor za brendiranje jer je otisak veoma kvalitetan i trajan. Izrađene su od visokokvalitetnih metala, što im daje sofisticiran i luksuzan izgled. Brendiranje se obavlja putem laserske gravure ili pomoću digitalne uv štampe uz pomoć prajmerske podloge koja daje veoma trajan štampani otisak. Brendiranje omogućava precizan i trajan otisak vašeg logotipa, imena ili poruke. Metalne olovke su pogodne kao pokloni za vaše klijente, partnere ili zaposlene, jer predstavljaju veoma funkcionalan reklamni poklon.

Ekološke olovke od biorazgradivih i recikliranih materijala

Ako vam je važna ekološka svest i želite doprineti očuvanju životne sredine, naša kolekcija ekoloških olovaka je pravi izbor. Ove olovke su izrađene od biorazgradivih i recikliranih materijala, čime smanjuju štetan uticaj na okolinu. Brendiranje se može obaviti štampom ili gravurom, a ove olovke predstavljaju sjajan način da pokažete svoju posvećenost održivom poslovanju ireći ekološku svest među klijentima.Podignite nivo u promociji Vađšeg brenda i obratite se ekološki osvešćnoj ciljnoj grupi koja će znati da prepozna i ceni Vaše ekološke napore,.

Drvene olovke sa štampom:

Drvene olovke su klasičan i šarmantan, ponekad i malo nostalgičan izbor za ljubitelje retro promocije. Izrađene su od visokokvalitetnog drveta, koje daje prirodan i autentičan izgled. Ove olovke mogu se personalizovati štampom ili gravurom, i savršen su izbor za one koji vole tradicionalni i prirodan pristup reklamnim materijalima.

Reklamni flomasteri i markeri – uvoz, štampa i distrucija po odlčnim cenama

su odličan dodatak našoj ponudi reklamnih olovaka, jer vam omogućavaju da na kreativan i funkcionalan način promovišete svoj brend. Bez obzira da li ih koristite u poslovnim sastancima, na sajmovima, kao poklone za vaše klijente ili kao deo marketinških aktivnosti, ovi proizvodi će sigurno privući pažnju Vaše ciljne publike.

Reklamni flomasteri sa štampom prema zhatevu naručioca :

flomasteri su pogodni za sve vrste korisnika, od učenika i studenata do profesionalaca. Dostupni su u različitim bojama i veličinama vrha, što omogućava široku primenu, kako u školama i kancelarijama, tako i u umetničke svrhe. Možemo ih brendirati sa vašim logotipom, porukom ili sloganom, što će doprineti prepoznatljivosti vašeg brenda u svakodnevnom korišćenju.

Reklamni markeri sa brendigom po želji klijenta:

Naši markeri su odličan izbor za istaknutu i trajnu promociju. Koriste se za obeležavanje, iscrtavanje i pisanje po različitim površinama. Bilo da su u pitanju whiteboard markeri za prezentacije ili trajni markeri za označavanje, imamo širok spektar opcija koje odgovaraju vašim potrebama. Brendiranje se obavlja na samim markerima, što garantuje vidljivost vaše poruke tokom njihovog dugotrajnog korišćenja.

Reklamne olovke kao oprema za pisanje su namenjene promotivni materijal za vaše poslovne potrebe

Bilo da ih koristite za marketinške kampanje, kao sredstvo za rad vaših zaposlenih ili kao poklon za vaše klijente i poslovne partnere, sigurni smo da će vaš brend doći do izražaja na kvalitetnim i atraktivnim proizvodima iz naše ponude reklamnih olovaka, flomastera i markera.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Kontaktirajte nas
We create your image ...