Reklamne olovke sa štampom 

Reklamne olovke sa štampom 
Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

Reklamne lovke sa štampom za sve vrste namena – po odličnim cenama

Ove olovke su idealne za masovnu distribuciju i promociju vašeg brenda ili događaja. Izrađene su od kvalitetne plastike i dolaze u raznim bojama, dizajnerskim rešenjima i dizajnu. Na njih možemo aplicirati vaš logo različitim tehnikama brendiranje u zavisnosti od oblika i vrste podloge, slogan ili poruku koristeći štampu visokog kvaliteta (sito, tampon ili digitalnu uv štampu).

Bogata i raznovrsna kategorija reklamnih olovaka oi opreme za pisanje sa štampom ili gravurom.

Plastične olovke su pristupačne, praktične i popularne kao pokloni na raznim marketinškim aktivnostima, aktivacijama, prodajnim mestima, šalter salama, promocijama….

Metalne olovke sa laserskom gravurom – uvoz, štampa i distribucija u najkraćem roku

Metalne olovke su elegantan izbor za brendiranje jer je otisak veoma kvalitetan i trajan. Izrađene su od visokokvalitetnih metala, što im daje sofisticiran i luksuzan izgled. Brendiranje se obavlja putem laserske gravure ili pomoću digitalne uv štampe uz pomoć prajmerske podloge koja daje veoma trajan štampani otisak. Brendiranje omogućava precizan i trajan otisak vašeg logotipa, imena ili poruke. Metalne olovke su pogodne kao pokloni za vaše klijente, partnere ili zaposlene, jer predstavljaju veoma funkcionalan reklamni poklon.

Ekološke olovke od biorazgradivih i recikliranih materijala

Ako vam je važna ekološka svest i želite doprineti očuvanju životne sredine, naša kolekcija ekoloških olovaka je pravi izbor. Ove olovke su izrađene od biorazgradivih i recikliranih materijala, čime smanjuju štetan uticaj na okolinu. Brendiranje se može obaviti štampom ili gravurom, a ove olovke predstavljaju sjajan način da pokažete svoju posvećenost održivom poslovanju ireći ekološku svest među klijentima.Podignite nivo u promociji Vađšeg brenda i obratite se ekološki osvešćnoj ciljnoj grupi koja će znati da prepozna i ceni Vaše ekološke napore,.

Drvene olovke sa štampom:

Drvene olovke su klasičan i šarmantan, ponekad i malo nostalgičan izbor za ljubitelje retro promocije. Izrađene su od visokokvalitetnog drveta, koje daje prirodan i autentičan izgled. Ove olovke mogu se personalizovati štampom ili gravurom, i savršen su izbor za one koji vole tradicionalni i prirodan pristup reklamnim materijalima.

Reklamni flomasteri i markeri – uvoz, štampa i distrucija po odlčnim cenama

su odličan dodatak našoj ponudi reklamnih olovaka, jer vam omogućavaju da na kreativan i funkcionalan način promovišete svoj brend. Bez obzira da li ih koristite u poslovnim sastancima, na sajmovima, kao poklone za vaše klijente ili kao deo marketinških aktivnosti, ovi proizvodi će sigurno privući pažnju Vaše ciljne publike.

Reklamni flomasteri sa štampom prema zhatevu naručioca :

flomasteri su pogodni za sve vrste korisnika, od učenika i studenata do profesionalaca. Dostupni su u različitim bojama i veličinama vrha, što omogućava široku primenu, kako u školama i kancelarijama, tako i u umetničke svrhe. Možemo ih brendirati sa vašim logotipom, porukom ili sloganom, što će doprineti prepoznatljivosti vašeg brenda u svakodnevnom korišćenju.

Reklamni markeri sa brendigom po želji klijenta:

Naši markeri su odličan izbor za istaknutu i trajnu promociju. Koriste se za obeležavanje, iscrtavanje i pisanje po različitim površinama. Bilo da su u pitanju whiteboard markeri za prezentacije ili trajni markeri za označavanje, imamo širok spektar opcija koje odgovaraju vašim potrebama. Brendiranje se obavlja na samim markerima, što garantuje vidljivost vaše poruke tokom njihovog dugotrajnog korišćenja.

Reklamne olovke kao oprema za pisanje su namenjene promotivni materijal za vaše poslovne potrebe

Bilo da ih koristite za marketinške kampanje, kao sredstvo za rad vaših zaposlenih ili kao poklon za vaše klijente i poslovne partnere, sigurni smo da će vaš brend doći do izražaja na kvalitetnim i atraktivnim proizvodima iz naše ponude reklamnih olovaka, flomastera i markera.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

Svet brendrianih reklamnih hemijskih olovki - neizostavnog dela široke ponude SWA TIM-a

Olovk je predmet gde promocija brenda postaje lična i svakodnevna, reklamne olovke nisu samo pisaći instrumenti; one su prenosivi ambasadori vaše kompanije, stvarajući nezaboravne kontakte gde god da se nalazite.

Kolekcija reklamnih hemijskih olovki je pažljivo odabrana kako bismo vam pružili kvalitetne proizvode

sa pouzdanim mastilom koje ostavlja snažan trag na papiru, olovke nisu samo pribor za pisanje; one su nosioci vašeg imidža, loga ili drugog obeležja koje predstavlja vašu kompaniju.

Svaki model iz naše ponude donosi mogućnosti prilagođene vašim potrebama - od laserske gravure, digitalne UV do tampon štampe

Boje olovaka su raznolike, odabir možete prilagoditi kompanijskim standardima, i tako obezbediti sklad između vašeg brenda i reklamnog materijala.U našoj bogatoj ponudi možete pronaći plastične olovke, bio razgradive olovke, ekološke olovke, aluminijumske i metalne olovke, markeri, olovke u setovima, kutije za olovke - sve što vam je potrebno za nabavku poklona zaposlenima i klijentima. Reklamne hemijske olovke postale su neizostavan deo brendiranja, budući da mnogi ljudi pamte brendove ili kontakte upravo zahvaljujući olovkama koje su dobili.

Krenite ka personalizovanoj promociji koja ostavlja trajan utisak, neka Vaš brend započne nezaboravnu priču sa SWA TIM-om.
Kontaktirajte nas
We create your image ...