Reklamni kuhinjski set PARMA

reklamni materijal - kuhinjski setovi - PARMA - boja bez
Dimenzije: Po upitu
Cena: 13,50 €

Reklamni kuhinjski elementi Parma

U potrazi za savršenim reklamnim materijalom? Naš PARMA kuhinjski set je odličan izbor! Ovaj elegantni set je ne samo funkcionalan, već i estetski privlačan, čineći ga savršenim poklonom ili promotivnim proizvodom za različite prilike, oduševite svoje klijente, saradnike ili voljene osobe ovim elegantnim i praktičnim reklamnim proizvodom

Savršen kuhinjski poklon set – 3 u 1

PARMA kuhinjski set donosi praktičnost i stil u svaku kuhinju. Uključuje dasku za sečenje i set noževa za sir, čineći ga odličnim dodatkom za svakodnevnu upotrebu. Ovaj set dolazi u predivnoj poklon kutiji koja dodatno naglašava njegovu vrednost i estetiku.

Personalizacija i štampa:

PARMA kuhinjski set omogućava personalizaciju kako biste ga prilagodili vašim potrebama i brendu. Preporučujemo različite tehnike štampe, uključujući lasersku gravuru, tampon štampu i sito štampu. Ova fleksibilnost omogućava da vaša poruka ili logo budu jasno istaknuti na ovom visokokvalitetnom setu.

Univerzalna upotreba:

Ovaj kuhinjski set je idealan za kućne korisnike, profesionalne kuvari i sve ljude koji cene kvalitetan pribor u svojoj kuhinji. Bilo da ga koristite za sečenje sira ili kao dekorativni element, PARMA će zadovoljiti vaše potrebe.

PARMA kuhinjski set je spoj funkcionalnosti, stila i prilagodljivosti, što ga čini savršenim izborom za poslovne poklone, promocije ili personalizovane poklone.

Opšte informacije

Dimenzija: 26.2 x 39.6 x 2.7 cm
Pakovanje: 10/5/1
Preporučena štampa: laserska gravura, tampon, sito.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-kuhinjski-setovi-parma-boja-bez Bež
reklamni-materijal-kuhinjski-setovi-parma-stampa Preporučena štampa
Kontaktirajte nas
We create your image ...