Reklamni magenti u funkciji reklamnog materijala

Reklamni magneti su odličan način da vaš brend ostane prisutan u umu vaših klijenata, i predstavljaju idealan suvenir ili promo poklon za vaše poslovne partnere. Naši magneti su napravljeni od kvalitetnog i izdržljivog materijala, koji će obezbediti dugotrajnu upotrebu. Savršeni su za lepljenje na frižidere, kancelarijske ormariće, ili bilo koju drugu metalnu površinu. Ovi magneti su izuzetno korisni i funkcionalni, jer će vaši klijenti imati vašu poruku na vidljivom mestu tokom celog dana.

Štampanje reklamnih magneta u punom koloru i obliku po želji

Štampamo naše reklamne magnete savremenom tehnikom štampe u punom koloru, što znači da su dostupni u svim bojama koje želite, a što je još važnije, koristimo ekološki ispravne boje. Na ovaj način ne samo da garantujemo visok kvalitet i dugotrajnost štampe, već i poštujemo našu planetu. Naši magneti mogu biti u obliku, veličini i dizajnu po želji naših klijenata. Možemo ih napraviti u bilo kom obliku koji vam odgovara, bilo da je to vaš logotip, omiljeni proizvod ili bilo koji drugi oblik. Takođe, ako vam je potrebno da se magneti prilagode određenoj veličini, mi možemo to učiniti prema vašim specifikacijama.

Tipske dimenzije magneta ili po želji klijenta

Ukoliko želite da koristite standardne dimenzije, naše magnetske nalepnice su dostupne u veličinama koje su najčešće korišćene za ovu vrstu proizvoda, i koje su idealne za štampu vaše poruke. Bez obzira na to koji dizajn i dimenzije izaberete, naši magneti će vam pružiti izvanredan kvalitet štampe i pouzdanu magnetnu snagu.

Primena reklamnih magenta u svrhu poslovnih poklona ili reklamnih kampanja

Za sve vaše reklamne potrebe, naši magneti su sjajno rešenje. Iskoristite ih kao poklon za vaše klijente, uključite ih u svoju marketinšku kampanju, ili ih jednostavno koristite kao dekorativni element. U svakom slučaju, naši reklamni magneti će vas sigurno učiniti primećenim i pomoći vam da ostavite trajan utisak na vaše klijente.

Kontaktirajte nas
We create your image ...