Reklamni notes ALAMO

Dimenzije: 14.4 x 21cm
Cena: 3,79 €

Reklamni notes ALAMO – Savršen asistent za kreativnost i organizaciju

ALAMO Notes A5 formata je elegantan i praktičan notes sa mnogo karakterističnih prednosti. Bez obzira da li ga koristite za beleške, skice ili organizaciju svakodnevnih obaveza, ovaj notes će ispuniti sve vaše potrebe. Evo zašto će vam se ALAMO notes posebno dopasti:

Savremeni Dizajn: ALAMO notes donosi moderan i sofisticiran dizajn. Fleksibilna korica sa zaobljenim ivicama i bojenom ivicom knjižnog bloka čini ga privlačnim i praktičnim.

Raznolike Opcije: Dostupan u tri klasične boje – crna, plava i braon, ALAMO notes se može uklopiti sa svakim stilom. Bez obzira da li volite klasične ili modernije nijanse, pronaći ćete boju koja vam odgovara.

Kvalitetni Materijali: Izrađen od termo osetljive eko kože, ovaj notes je ne samo atraktivan već i izdržljiv. Materijal je odabran sa pažnjom prema ekologiji.

Praktična Veličina: Sa dimenzijama od 14.4 x 21cm, ovaj notes je dovoljno kompaktan da ga nosite svuda sa sobom, a opet dovoljno prostran za vaše beleške i skice.

Papir Visokog Kvaliteta: Unutrašnjost notesa je opremljena kremastim papirom visokog kvaliteta, što omogućava da vaše beleške izgledaju profesionalno i čitljivo.

Evropska Kvaliteta: ALAMO notes se može pohvaliti činjenicom da je napravljen u Evropi, što garantuje visok standard proizvodnje i kvaliteta.

Idealan za Brendiranje: Ovaj notes je takođe savršen za personalizaciju i brendiranje. Dodajte svoj logotip ili poruku kako biste stvorili jedinstveni marketinški alat.

Pakovan u setu od 20, ALAMO Notes je odličan poklon za vaše klijente, zaposlene ili kao dodatak vašoj marketinškoj kampanji. Bez obzira da li ga koristite za pisanje, skiciranje ili organizaciju, ovaj notes će vas inspirisati da budete kreativni i organizovani.

Opšte informacije

Šifra: 34.203.10
Model: ALAMO
Brend: PRO BOOK
Boja: Crna, Plava, Braon
Dimenzija: 14.4 x 21cm
Pakovanje: 20
Neto težina: 0.32 kg
Materijal: Termo osetljiva eko koža
Dodatna oprema: Fleksibilne korice
Tema: Napravljeno u Evropi
Format: A5
Vrsta papira: Krem
Barkod: 8605025648354

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Digitalna, Folija otisak, Laser, Sito, Suvi žig

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materija-swa-tim-reklamni-rokovnici-notesi-ALAMO-boja-braon Braon
reklamni-materija-swa-tim-reklamni-rokovnici-notesi-ALAMO-boja-crna Crna
reklamni-materija-swa-tim-reklamni-rokovnici-notesi-ALAMO-boja-plava Plava
reklamni-materija-swa-tim-reklamni-rokovnici-notesi-ALAMO-izgled Dimezije
Kontaktirajte nas
We create your image ...