Reklamni šator model 2

Dimenzije: 300 x 300 cm
Cena: 695 € + pdv

Proizvodnja i prodaja brendiranih šatora

Reklamni šator je vrhunski brendirani šator namenjen promociji i oglašavanju na otvorenom. Naša kompanija se specijalizuje za proizvodnju i prodaju reklamnih šatora sa štampom, koji se ističu visokim kvalitetom materijala i atraktivnim dizajnom.

Sublimaciona štampa na tekstilu sa bojama koje su uv i vodootporne

Kroz sublimacionu štampu, štampanje se vrši visokokvalitetnim procesom koji osigurava jasne boje, oštre detalje i dugotrajnu postojanost štampe.
Kada je u pitanju materijal , naši reklamni šatori su izrađeni od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala koji su otporni na vremenske uslove, kao što su sunce, kiša ili vetar. Ovo garantuje da će vaš reklamni šator izdržati i trajati tokom dugog vremenskog perioda, obezbeđujući dugoročnu investiciju u vašu promociju.

Naši šatori su praktični i jednostavni za postavljanje

Sa jednostavnim mehanizmom montaže, šator se brzo podiže i sklapa, čime se štedi vreme i olakšava transport.
Reklamni šator je idealan izbor za sajmove, sportske događaje, promocije, koncerte i druge aktivnosti na otvorenom gde želite da privučete pažnju i istaknete se među konkurencijom.

Za efikasnu promociju i visoku vidljivost na otvorenom prostoru brendirani šator je idealan proizvod

Ukoliko želite snažnu marketinšku prisutnost i efikasnu promociju, naš reklamni šator je pravi izbor za vas. Obezbedite visoku vidljivost, atraktivan dizajn i izdržljivost sa našim brendiranim šatorima.

Reklamni šator model 2 :

Reklamni šator sa štampanim krovom u punom koloru i jednom štampanom stranicom šatora.Promotivni šatori sa sublimacijom – štampom na tekstilu u punom koloru.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...