Reklamni šator model 4

Dimenzije: 300 x 300 cm
Cena: 965 € + pdv

Reklamni brendirani šatori

Reklamni šator – model 4 je vrhunski brendirani šator namenjen za promociju i oglašavanje na otvorenom prostoru. Naša kompanija se specijalizuje za proizvodnju i prodaju ovih šatora, koji su poznati po visokom kvalitetu materijala, izdržljivosti i atraktivnom dizajnu.

Štampani krov + tri brendirana polja

Ovaj model reklamnog šatora dolazi sa štampanim krovom u punom koloru, što omogućava snažnu i efektivnu promociju vašeg brenda ili poruke. Kroz visokokvalitetni proces štampe, postiže se jasnoća boja, oštri detalji i dugotrajna postojanost štampe na krovu šatora.

Brendiranje šatora krov + boćne stranice

Reklamni šator – model 4 ima tri štampane stranice šatora, kao što je prikazano na ilustraciji. Ove štampane stranice pružaju dodatnu vidljivost i prostor za prikazivanje vaše poruke, logotipa ili marketinških sadržaja. Možete ih prilagoditi prema svojim specifičnim zahtevima i kreirati privlačan dizajn koji će privući pažnju ciljne publike.

Vrhunski kvalitet materijal za vrhunsku vidljivost brenda

Kada je reč o materijalima, naši reklamni šatori su izrađeni od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala koji su otporni na vremenske uslove kao što su sunce, kiša ili vetar. Ovo garantuje da će vaš reklamni šator izdržati i trajati tokom dugog vremenskog perioda, pružajući vam dugoročnu investiciju u promociju i oglašavanje.

Montaža i demontaža reklamnog šatora

kod modela 4 je jednostavna i praktična. Naši šatori su dizajnirani da se brzo podižu i sklapaju, štedeći vam vreme i olakšavajući transport.
kao što su sajmovi, sportske manifestacije, promocije, koncerti i drugi marketinški događaji. Pruža vam snažnu marketinšku prisutnost i omogućava vam da se istaknete među konkurencijom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...