Reklamni šator model 5

Reklamni-sator-model-5-IMG-7677
Reklamni-sator-model-5-IMG-7676
Reklamni-sator-model-5-IMG-7672
Dimenzije: 300 x 300 cm
Cena: 900 € + pdv

Promo šator – Reklamni šator – model 5

je vrhunski promotivni proizvod koji će privući pažnju na vaš brend ili događaj. Ovaj šator ima štampan krov u punom koloru, omogućavajući vam da istaknete vašu brending poruku ili logotip na vrhu šatora. Takođe, šator dolazi sa dve stranice koje su takođe štampane u punom koloru, dodajući još više vidljivosti i prostora za prikazivanje vaše reklamne poruke. Posebna karakteristika ovog modela je i dodatna stranica koja čini 1/3 ukupne stranice šatora, kao što je prikazano na ilustraciji.

Dimenzije reklamnog šatora

Dimenzije ovog promo šatora su 300x100cm, što pruža dovoljno prostora za promociju vašeg brenda ili proizvoda. Šator je izrađen od kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na vremenske uslove, što ga čini idealnim za upotrebu na otvorenom.

Lagana monmtaža i demontaža uz izuzetnu stabilnost

Reklamni šator – model 5 je praktičan, prenosiv i lako se montira. Uz ovaj šator, možete stvoriti atraktivan prostor za promociju na raznim događajima kao što su sajmovi, sportska takmičenja, festivali ili korporativni događaji.

Želite uspešnu promociju i prepoznatljivost brenda na promocijama

Sa svojim štampanim stranicama i krovom, ovaj promo šator će vam pomoći da izgradite prepoznatljiv brend i privučete pažnju ciljne publike.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...