Stoni kalendaru, reklamni kalendari sa štampom logotipa, Proizvodnja, štampa i prodaja stonih kalendara

Stoni kalendari, proizvodnja, štampa i prodaja

Swa Tim može da Vam ponudi novu, interesantnu i raznoliku ponudu reklamnih kalendara. Stoni reklamni kalendari iz naše ponude predstavljaju selekciju različitih modela, formata i raznovrsnih motiva.

Stoni kalendari sa štampom logotipa kompanije

Svi kalendari iz naše ponude se uštampavaju logotipom kompanije i predstavljaju odličan reklamni proizvod koji se u sklopu novogodišnjeg reklamnog materijala deli kako zaposlenima, tako i klijentima. Stoni kalendari se nalaze na radnom stolu u svakoj kancelariji i kući.

Neka Vaša reklamna poruka stoji 365 dana na kancelarijskom stolu Vašeg klijenta

Stoni reklamni kalendari predstavljaju odličan promo proizvod koji na lep i upadljiv način prenose Vaše reklamne poruke i reklamira Vašu kompaniju. Iskoristite prednosti savremene poslovne komunikacije i nove reklamne poklone, ali nikada ne zaboravite na tradicionalne reklamne proizvode koji predstavljaju poslovni bon-ton.

Praktičani povoljan promo poklon koji je “uvek na oku”

Stoni kalendari su praktični jer zauzimaju malo mesta na stolu, uvek su pred korisnikom radnog stola, na kalendaru se zapisuju važni datumi i događaji i nesvesno se prenosi reklamna poruka do korisnika koji ovaj promotivni proizvod koristi cele godine, zato je važno izabrati lep i kvalitetan proizvod. U našoj ponudi nudimo odličan odnos cena/kvalitet proizvoda.

PRODAJA I ŠTAMPA KALENDARA ZA SEZONU 2023/24.

Kontaktirajte nas
We create your image ...