Zapalite Vašu Promociju sa Reklamnim Upaljačima iz naše ponude !

Plastični Reklamni Upaljači sa štampom po odličnim cenama – uvoz – štampa i prodaja

Ponuda promotivnih plastičnih upaljača obuhvata širok izbor plastičnih reklamnih upaljača, od kremen upaljača do elektronaca, sa paletom boja koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Kvalitet i izdržljivost naših plastičnih upaljača garantuju dugotrajno brendiranje Vašeg logotipa ili poruke.Upaljač je idealna poklčon za sve vrste aktivacija, promocija, prezentacija, sajmove i ostale manifestacije koje zahtevaju distribuciju jeftinih reklamnih poklon akoji imaju svoju praktičnu i funkcionalnu upotrebljivost.

Idealno brendiranje za Vašu Promociju tehnikom digitalne sito ili tampon štampe

Za plastične upaljače preporučujemo tehniku brendiranja sito ili tampon štampom, a za zahtevnije grafičke pripreme tu je digitalna štampa u punom koloru. Naši dizajneri su spremni da Vam pomognu u kreiranju savršenog vizuelnog identiteta na Vašim upaljačima. Pomoću naših plastičnih upaljača, Vaša reklamna poruka će stići do široke publike, jer su vrlo upotrebljivi, jeftini i praktični pokloni za sve prilike.

Metalni Reklamni Upaljači – Luksuzan Izbor za Vaše Poslovne Poklone!

Oduševite Vaše klijente i saradnike sa elegantnim metalnim reklamnim upaljačima, koji predstavljaju simbol kvaliteta i sofisticiranosti. Naš bogat izbor metalnih upaljača pojedinačno je pakovan u luksuzna pakovanja, a laserska gravura pruža trajan i kvalitetan brending koji će ostati urezan u sećanju Vaših klijenata.Kada znate šta i kome poklanjate metalni upaljač je poslovni poklon koji služi kao ,,siguran poklon,, jer če te uvek biti u ruci i na očima primaioca poklona.

Brendiranje i pakovanje – Dodajte Vrednost Vašem Poklonu

Štampa na metalnim upaljačima se izvodi dvokomponentnim bojama koje su posebno namenjene za štampu na metalu, ili putem direktne digitalne štampe u punom koloru uz dodatnu prjamer podlogu koja garantuje postojanost otiska.
Vaš brend će doći do izražaja na metalu, dok pakovanje koje se dodatno brendira povećava vrednost Vašeg poslovnog poklona. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu u pripremi, kako bi Vaša poruka bila prenesena sa stilom i elegancijom.

Reklamni Upaljači – Promotivni Proizvod koji uvek upali

Neka Vaša promocija zablista uz naše reklamne upaljače! Nudimo kvalitetne proizvode koji će ostaviti pozitivan utisak kod Vaših klijenata i potencijalnih saradnika. Reklamni upaljači su savršen izbor za promocije i poslovne poklone, jer su praktični, dugotrajni i efikasni u prenošenju Vaše reklamne poruke. Pored toga, predstavljaju ekonomično rešenje koje garantuje izuzetnu vidljivost Vašeg brenda.

Kontaktirajte nas
We create your image ...