Zidni reklamni kalendari sa logotipom, proizvodnja, štampa i prodaja zidnih kalendara

Zidni kalendari sa štampom brenda prema zahtevu naručioca

Zidni reklamni kalendari sa logotipom Vaše kompanije su uvek dobro rešenje i predstavljaju novogodišnji poklon koji se smatra poslovnim bon-tonom u poslovnoj komunikaciji.

Formati zidnih kalendara – izaberite format po Vašoj želji

Mi Vam nudimo širtom izbor zidnih modela u standardnim B3 i B4, A3 formatima, kao i praktične uske formate koji ne zauzimaju mnogo prostora a opet jasno dominiraju u prostoru. Zidne kalendare brendiramo logotipom Vaše kompanije, a veliki broj modela, odlična selekcija motiva i vrhunski kvalitet garantuju dobru, efektnu i postojanu reklamu koja može da izdrži celogodišnje korišćenje bez oštećenja.

Veliki broj motiva u ponudi – svaki model kalendara je namenjen za uštampavanje brendinga

Zidni kalendari se nude sa velikim izborom motiva kao što su prioda, pejzaži, svedeni poslovni dizajn, ali i tipsku ponudu motiva koji su namenjni konkretnoj industriji sa motivima koji su selektirani tako da predstavljaju dobru asocijaciju na konkretnu delatnost. Na taj način ozbegavate duge i spore selekcije fotografija i skupu grafičku prirpemu, iskoristite bogatu ponudu tipskih motiva i izaberite zidni reklamni kalendar po Vašem ukusu.

Isporuka kalendara sa štampom po grafičkom dizajnu naručioca posla

Swa Tim nudi kompletnu uslugu brendiranje kalendara različitim tehnikama štampe, dobre i stabilne lagere i brzu isporuku na adresu klijenta pa ako Vam je potreban kvalitetan promotivni kalendar očekujemo Vaše upite. Reklamni kalendari sa štampom logotipa u punom koloru tehnikom digitalna štampe ili sito štampom na kalendaru su deo naše sezonske ponude reklamnog materijala. Veliki izbor motiva, odličan lager i dobar kvalitet su naša preporuka za saradnju.

Cena i rok izrade kalendara

Odlična cena, veliki izbor modela i kratak rok isporuke su naša preporuka za saradnju. Iskazane cene se bez uračunate štampe (cena štampe zavisi od broja kalendara i odbaranog modela) i bez obračunatog PDV-a u iznosu od 20 %.

PRODAJA I ŠTAMPA ZIDINIH I STONIH KALENDARA ZA SEZONU 2023/24.

Kontaktirajte nas
We create your image ...