Rokovnici

Reklamni rokovnici i agende sa štampom ili suvim žigom, prodaja rokovnika sa štampom i blindrukom

Rokovnici sa štampom logotipa ili suvim žigom po zhatevu naručioca

rokovnici – agende su promotivni materijal koji se intezivno koristi tokom cele godine zato je veoma važno da se opredelite za kvalitetne rokovnike koji mogu da izdrže period dugotrajne eksploatacije (to podrazumeva dobar tehnološki postupak prilikom izrade rokovika, kvalitetnu doradu i što je podjednako vaćno dobar odabri materijala od kojih se rokovnik proizvodi). U našem asortimanu rokovnika pronađite kvalitetne rokovnike po pristupačnim cenama.

Promotivni rokovnici su reklamni materijal koji se koristi cele godine

rokovnici su zastupljeni u kancelariji i nezamenljiv su reklamni materijal te vrste, mi Vam nudimo mogućnost da odaberete kvalitetan rokovnik za vašu firmu i poslovni poklon za Vaše klijnete, kolege i partnere . Nova kolekcija rokovnika za 2023/24. godinu nudi širok asortiman sa klasičnim i modernim bojama korica rokovnika i notesa pogodnih za brendiranje.Zaista smo se pobrinuli o svakom detalju i za Vas pripremili do sada najbolju selekciju proizvoda.

Reklamni rokovnici i poslovni poklon za klijente i kolege

agende reklamiraju Vašu delatnost, kompaniju ili brend. Knjižni blok naših rokovnika karakteriše funkcionalan dizajn i dodatni sadržaj koji čine: kalendari za nekoliko godina, mesečni planeri, datumirani praznici, merne jedinice, i ostale praktične i poslovne informacije.

Reklamni rokovnik, Vaša poslovna vizija na dlanu za snažan utisak

Naši reklamni rokovnici su mnogo više od običnih dnevnika – oni su odraz vašeg poslovanja, kompanije ili brenda. Ovde ne govorimo samo o čitanju vremena i datuma; govorimo o stvaranju vlastite poslovne priče.

Personalizacija rokovnika je dodatna vrednost koju Vam pružamo

mogućnost brendiranja omogućava vam da istaknete svoj logo, slogan i kontakt informacije, čineći svaki rokovnik jedinstvenim i prepoznatljivim.
Zamislite svoj brend kako se širi kroz svakodnevnu upotrebu rokovnika. Vaši klijenti, partneri i zaposleni će redovno koristiti ove rokovnike, a svaki put kada zabeleže važan datum ili napomenu, vaš brend će biti tu. To je konstantna vidljivost koja pomaže u jačanju prepoznatljivosti i poverenja.

Funkcionalnost i estetika u svaršenom balansu

Naši rokovnici ne samo da izgledaju elegantno, već su i izuzetno funkcionalni.
Korica : materijal pogodan za sito, UV štampu, DTF i suvi žig.
Unutrašnjost : unutrašnjost je napravljena od kvalitetnog 80 gr ofset papira
Knjižni blok : nedatumiran, pogodan za unos raznih beleški. Štampan na belom ofsetnom papiru 80 g/m2 sa ukupno 240 strana.
Dodaci : prednji deo knjižnog bloka sadrži deo za lične podatke, trogodišnji kalendarium, mesečni planer, informacije o vremenskim zonama, mernim jedinicama, rastojanjima između gradova Evrope i regiona, svetske pozivne brojeve, poštanske brojeva…

Rokovnici koji oduševljavaju kupce, rokovnici nisu samo alat za rad nego i inspiracija

Naša filozofija je da rokovnici ne treba samo da budu alati, već i inspiracija. Nudimo vam proizvode koji oduševljavaju kupce i pomažu vam da ostavite snažan utisak. Kvalitetan dizajn, pažljivo birani materijali i precizna izrada čine naše rokovnike nezaobilaznim poslovnim partnerima.Kada se odlučite za naše reklamne rokovnike, ne dobijate samo proizvod, dobijate vizuelni identitet i sredstvo koje će vašu poslovnu priču učiniti nezaboravnom.

Dopustite nam da vašu ideju pretvorimo u stvarnost, kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim reklamnim rokovnicima.

Swa Tim rokovnic

nude odličan odnos cena/kvalitet/praktična upotrebljivost, a veliki izbor modela, boja, materijala i formata garantuju dobar izbor poslovnih rokovnika , ako na sve to dodamo kvalitetno brendiranje sa sigurnoću možemo da tvrdimo da dobijate kavlitetne reklamne poklone za Vaše poslovne klijente i zaposlene kolege.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...