REKLAMNI PLANERI – STONI PLANERI – STONI ORGANIZER – STONE MAPE – PROTIVNE STONE MAPE SA ŠTAMPOM VAŠEG LOGOTIPA

Planeri su promo proizvod koji stoji na stolu i koristi se tokom cele godine, jer zbog svoje praktične i upotrebne vrednosti postaje ne zamenljiv proizvod u svakoj kancelariji. Radimo kompletno brendiranje na planerima različitim tehnikama štampe ili suvog žiga i kao proizvod koji stoji na kancelarijskom stolu predstavlja odličnu poziciju za reklamnu poruku. Imaplemntirajte Vaš brending ili logotip kompanije i brenda koji zastupate i budite uvek pred očima Vašim klijentima, kolegama i partnerima. Dobar planer je i odličan poslovni poklon jer se koristi cele godine i podsvesno prenosi Vašu poruku velikom bropju potenicjalnih partenera i klijenata. Kažu ljudi da je dobra organizacija pola posla, pa Vam nudimo dobar planer i urađenih pola posla Vaše je još samo da drugu polovinu dobro uraditi i ostavrite poslovne planove i rezultate u skladu sa Vašim očekivanjima. Reklamni planeri su odličan promotivni poklon i zato spada u kategoriju omljenih poslovnih poklona.

PRODAJA STONIH PLANERA

Prodaja stonih planera sa štampom logotipa tehnikom digitalne štampu u punom koloru ili tehnikom sito štampe je deo naše stalne ponude.Dobar lager, izbor nekoliko boja i kratki rokovi isporuke u viskom kvalitetu proizvoda su naši prodajni aduti pa Vas pozivamo da nam se obratite sa zahtevom za ponudu.

REKLAMNI PLANERI KAO POSLOVNI POKLONI

Stoni planer je odličan poslovni poklon i reklamni artikal koji je cele godine na kancelarijskom stolu ili u poslovnoj torbi, pa je uvek na dohvat ruke i u konstantnoj upotrebi, Reklamna vrednost ovog proizvoda višestruko je veća u odnosu na cenu iinicijalnog proizvoda pa je naša preporuka uvek na strani stonih planera u funkciji praktičnih promotivnih artikala.


KATALOG-CENOVNIK ROKOVNIKA, PLANERA, NOTESA

Šifra proizvoda:SAN MARINO
Dimenzije:
Cena:1,35 €
Šifra proizvoda:LISABON
Dimenzije:
Cena:2,99 €
Šifra proizvoda:ROMA
Dimenzije:
Cena:2,50 €

  • Pošaljite upit