ROKOVNICI – AGENDE

Rokovnici – agende su promotivni materijal koji se intezivno koristi tokom cele godine. U našem asortimanu rokovnika pronađite kvalitetne rokovnike po prisupačnim cenama. Rokovnici su zastupljeni u kancelarijama i nezamenljiv su reklamni materijal te vrste, mi Vam nudimo mogućnost da odaberete kavlitetan rokovnik za vašu firmu i Vaš poslovni poklon. Nova kolekcija rokovnika za 2018. godinu nudi širok asortiman sa klasičnim i modernim bojama korica rokovnika i notesa pogodnih za brendiranje. Rokovnici – agende reklamiraju Vašu delatnost, kompaniju ili brend. Knjižni blok naših rokovnika karakteriše funkcionalan dizajn i sadržaj koji čine: kalendari za nekoliko godina, mesečni planeri, datumirani praznici, merne jedinice, i ostale praktične i poslovne informacije. Rokovnici i notesi spadaju u kategoriju premium poslovnih poklona koji se koriste preko cele godine,a bogatim asortimanom i konkurentnim cenama smo pripremili ponudu koja se uklapa u svaki budžet.
Korica rokovnika je urađena od termo materijala koji je pogodan za suvi žig ili sito uštampavanje a pojednini modeli i za brendiranje laserskom gravurom ili digitalnom štampom na korici rokovnika do punog kolora.
Pojedini modeli imaju ekskluzivno ambalažno pakovanje koje je moguće dodatno brendirati i možete ih naći u posebnom odeljku – pakovanje za rokovnike.
Kvalitetan rokovnik ce biti Vaša reklama tokom čitave godine, zato budite pažljivi u izboru baš kao što smo i mi bili pažljivi u odabiru najkvalitetnijih materijala priliko izrade rokovniak iz naše ponude. Mi radimo štampu na rokovnicima kao i suvi žig,dobijate kompletan rokovnik sa logo znakom vaše kompanije ili brenda moji zastupate.
Kvalitet i širok spektar rokovnika, niske cene, brendiranje različitim tehnikama štampe i količinski popusti čine našu ponudu vrednu Vaše pažnje. Rokovnik spada u kategoriji promotivnih proizvoda koji su vrlo lep i ujedno upotrebljiv poklon pa je rokovnik uvek dobar izbor za poslovni poklon Vašim partnerima ili zaposlenim kolegama.

 KATALOG ROKOVNIKA I KALENDARA

 CENOVNIK ROKOVNICI I KALENDARI

reklamni materijal-rokovnici-agende-LONDON DIARY-boja braon
Šifra proizvoda:LONDON DIARY
Boja:ostale boje
Cena:(€)
TEXAS
Šifra proizvoda:TEXAS
Boja:ostale boje
Cena:(€)
AMBASADOR
Šifra proizvoda:AMBASADOR
Boja:ostale boje
Cena:(€)
PRESTIGE
Šifra proizvoda:PRESTIGE
Boja:ostale boje
Cena:(€)
MADAM
Šifra proizvoda:MADAM
Boja:ostale boje
Cena:(€)
KONTI-rokovnici sa stampom-rokovnici sa logotipom-crna
Šifra proizvoda:KONTI
Boja:ostale boje
Cena:(€)
DAMASK-bez
Šifra proizvoda:DAMASK
Boja:ostale boje
Cena:(€)
KAIRO-rojal plava
Šifra proizvoda:KAIRO
Boja:ostale boje
Cena:(€)
RIMINI-plava
Šifra proizvoda:RIMINI
Boja:ostale boje
Cena:(€)
LONDON-plava
Šifra proizvoda:LONDON
Boja:ostale boje
Cena:(€)
LONDON MAXI-plava
Šifra proizvoda:LONDON MAXI
Boja:ostale boje
Cena:(€)
LONDON MINI-plava
Šifra proizvoda:LONDON MINI
Boja:ostale boje
Cena:(€)
Strana 1 od 212
 • Novi proizvodi

  • reklamni materijal-rokovnici-agende-LONDON DIARY-boja braon

   LONDON DIARY

           Knjižni blok: odštampan na krem ofsetnom 70 g/m2 papiru, 336 strana, datumiran po principu jedan radni dan jedna strana Materijal za oblaganje korice: termo
  • TEXAS

   TEXAS

   Rokovnik B5
  • AMBASADOR

   AMBASADOR

   ROKOVNIK B5 SA KOPČOM
  • PRESTIGE

   PRESTIGE

   ROKOVNIK A5 SA KOPČOM
  • MADAM

   MADAM

   Rokovnik sa kopčom A5 formata
  • KONTI-rokovnici sa stampom-rokovnici sa logotipom-crna

   KONTI

   Luksuzni poslovni rokovnik