Rolo baneri – Roll up baneri – Sistemi za promocije – Reklamni pano na izvlačenje – Reklamni displej sistemi za promocije

Rollup baneri – kvalitetna štampa i prodaja po akcijskim cenama !

Rolo baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za unutrašnje ili spoljašnje promocije. Reklamne banere sačinjavaju: aluminijumska konstrukcija, štampa na propilenskom baner platnu i prenosna torba. Promotivni displeji su rekvizit koji ima široku upotrebnu vrednost i veoma su rasprostranjeni u promociji i prezentaciji proizvoda, brendova i usluga. Rollup baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom za uvlačenje – izvlačenje štampanog ispisa.

Mehanizam rollup baner sistema – kvalitetna i stabilna konstrukcija

Mehanizam omogućava zaštitu šta,pane komunikaicje od eventualnih oštećenja prilikom transporta, izuzetno lak za korišćenje, izvlačenje reklamnih poruka koja dominiraju u prostoru traje sve nekoliko sekudi. Konstrukcija rolo banera je proizvedena od lagane aluminijske legure (srebrni anodizirani aluminijum), nape konstrukcije su statički ispravne i veoma stabilne.

Rolo banere sisteme odlikuje nekoliko ključnih karakteristika :

veoma je praktičan za korišćenje – laka montaža i demontaža rolo banera (montaža I demontaža traju manje od minuta), mogućnost lake zamene štampe (rebrendiranje roll up banera na istoj konstrukciji), izuzetno je izdržljiv i stabilan u prosotru. Ukupna težina rolo baner konstrukcije sa štampom varira od veličine rolo banera i tipa konstrukcija. Ekonomi rolo baner je nešto lakši i namenjen za pretežno za spoljašnje korišćenje dok je lux tip rolo baner konstrukcije masivniji i namenjen je i za spoljašnje i za unutrašnje košićenje i kreće se od 4 do 10 kg težine.

Rok izrade rolo baner panoa – 24 h od potvrde posla.

rok izrade je 24h od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu rolo panoa.Štampu radimo u foto kavlitetu na HP štampačima nove generacije i ekološki ispravim bojama u visokoj rezoluciji.

Sve je uključeno u osnovnu cenu rolo baner sistema (bez skrivenih troškova) !

u cenu je uključena kvalitetna aluminijumska konstrukcija evropskog porekla, štampa na polipropilenskom platnu u punom koloru i prenosna torba od šoteksa odličnog kvaliteta.
Swa Tim je firma koja je među liderima u prodaji rolo banera na tržištu Srbije,a izdavajamo se po tome što koristimo isključivo kvalitetne brendirane aluminijumske konstrukcije tip “Dazzle” štampu radimo u visokoj rezoluciji na polipropilenskom platnu ploterima poslednje generacije (najčešće latex tehnologijom štampe na HP ploteru) sa bojama na vodenoj bazi koje nisu štetne pri unutrašnjem korišćenju i nemaju štetno isparavnje pa su pogodni za korišćenje u zatvorenom prostoru.U ponudi imamo veliki izbor dimenzija baner konstrukcija, a rok izrade je najčešće 24 h od slanja ispravne grafičke pripreme za štampu što uz besplatnu isporuku čini dovoljno dobru preporuku da nam ukažete poverenje.

Akcijska cena roll-up banera – besplatna isporuka za Beograd.

Cenovnik Rolo baneri
CENOVNIK ROLO BANERA SA UKLJUČENOM ŠTAMPOM U PUNOM KOLORU: ROLLUP STALAK BANERI STANDRAD KONSTRUKCIJA
Dimenzije Cena
Rolo Baner 85 x 200 cm 60 €
Rolo baner 100 x 200 cm 75 €
Rolo baner 120 x 200 cm 90 €
Rolo baner 150 x 200 cm 115 €
Rolo Baner 200 x 200 cm 190 €
Rolo Baner 240 x 200 cm 235 €
Rolo Baner 200 x 310 cm 255 €
SUPER HIGH ROLO BANER 295 €
LUX ROLO BANER (MASIVNIJA PODNA KONSTRUKCIJA EVROPSKOG POREKLA)
Dimenzije Cena
Lux Rolo Baner M1 85 x 200 cm 75 €
Lux Rolo baner 100 x 200 cm 80 €
Lux Rolo baner 120 x 200 cm 95 €
Lux Rolo Baner 150 x 200 cm 115 €
Lux Rolo Baner 200 x 200 cm 190 €
Lux Rolo Baner 240 x 200 cm 235 €
Lux Rolo Baner 310 x 200 cm 295 €
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...