Lux Roll Up baneri, Štampa i prodaja luksuznih reklamnih Rolo Pano Banera sa štampom

Lux roll up baner – na brz način napravite izuzetan media back wall ili reklamni pano koji se može montirati za manje od jednog minuta, potpuno je rasklopiv, montažno je demontažan, pakuje su torbu i lagan je za prenošenje pomoću kvalitetne prenosne torbe koja čini sastavni deo ovog proizvoda. Sa ovim rolo banerom dobijate promo zid za sve vrste promocija, prezentacija ili sajamske nastupe.

Rok izrade Rolo baner sistema na izvlačenja je 24h od potvrde posla

Rok izrade je 24 h od dostavljanja grafičkog rešenja za štampu. Lux rolo baner čini ojačana konstrucija sa kvalitetnim mehanizom, pogodan je kako za unutrašnje tako i za spoljašnje korišćenje. Roll up baneri se štampaju u punom koloru ploterima poslednje generacije u veoma visokoj rezoluciji štampe do punog kolora. Ove kvalitetne “Dazlle”, konstrukcije su pogodne za rebrendiranje čime se jedna konstrukcija može koristiti za više grafičkih komunikacija.

Besplatna isporuka za Beograd (za ostale gradove šaljemo brzom poštom, troško dostave po dogovoru)

za klijente u Beogradu radimo besplatnu isporuku roll up banera na adresu kupca, a za klijente van Beograda robu šaljemo brzom poštom na adresu.Troškovi odstave se dogvaraju sa prodajnim savetnikom,. u BG imamo vozilo koje svakako obilazi teren i radi ipsourku pa se ti troškovi ne naplaćuju posebno.

Razlika između standardnih i lux konstrukcija rolo baner sistema

Osnovna razlika je u stabilnosti i debljini konstrukcije (naročito dolazi do izražaja za veće širine rolo baner sisteam 120, 150 200 x 200 cm), prenosna torba kod Lux konstrukcija je jača (napravljena od debljeg materijala), a unutrašnji mehanizam za namotavanje štampe je duži pa je i broj rebrendiranja kod lux konstrukcija veći nego kod standardnih konstrukcija.

Treba Vam hitno rešenje za promocije Rollup Baner je uvek dobro rešenje, odlična cena i kratak rok izrade (često isti dan) !

Kontaktirajte nas
We create your image ...