Standradni rollup baneri, proizvodnja i prodaja rolo banera

Standardni Roll Up Baneri – rolo baneri sa aluminijumskim mehanizom za izvlačenje štampane komunikacije. Rok izrade 24h od dostavljanje grafičke pripreme za štampu. U ponudi je više različitih veličina konstrukcija koje će zadovoljiti svaku vrstu namene od postavljanja u izlog do rolo banera koji mogu predstavljati back wall za fotografijsanje i pres konferencije kako za unutrašnje tako i za spoljašnje dekoracije u prostoru.

Rollup (pano) baner je pokretni rolo pano na izvlačenje

Rolo baneri su vrlo praktični, izuzetno lako prenosivi,brzo se sklapaju i staju u prenosnu torbu pa su vrlo pogodni za transport, nošenje ili slanje brzom poštom. Štampana komunikAcija se može brzo i lako menjati – rebrendirati pa su ovo proizvodi koji imaju veoma dugačak vek korišćenja što uz veoma povoljne cene ovaj proizvod apsolutno preporučuje za svaku vrstu promocije.

Najpovoljnije cene i stabilne konstrukcije rollup banera, uz najkraće rokove izrade na tržištu, proverite nas…

Upravo sve ove pozitivne karakteristike uz veoma povoljne cene ovaj proizvod čine najprodavanijim proizvodom iz kategorije promo opreme. Postavljanjem više rolo banera dobijate izuzetnu mega bord reklamu koja je se montira i demontira za nekoliko minuta.

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...